Ik hou het er maar op dat wij vrouwen meer dromen dan mannen 😊

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dΓ© outlet winkel van Nederland en BelgiΓ«. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!

Een heel klein onderzoekje leert me dat de meeste lezers van onze nieuwsbrieven 'vrouwen' zijn. Soms dertigplus, soms veertigplus,  soms jonger of juist  weer ouder, maar wel meestal  vrouwen. 
De zoektocht naar de 'juiste bikini of de ideale bh of juist dat leuke setje voor dat speciale moment, of bij die ene jurk kan soms uren duren.'
(niet dat we het erg vinden, avond vullend rond struinen op een website om daar dan veel te veel in het winkelmandje stoppen. om daarna resoluut te selecteren wat er uit kan en wat je werkelijk gaat bestellen. Dan begint het wachten na het plaatsten van de bestelling kan deze niet snel genoeg worden geleverd. Van een man die smachtend wacht op zijn 'bestelling met nieuwe boxer shorts (vaak binnen een paar minuten geplaatst) heb ik nog nooit gehoord.

Ik hou het maar op dat wij meer dromen dus, dat vrouwen – de meeste vrouwen of veel vrouwen? – heerlijk kunnen wegdromen bij het online shoppen, wat dan ook weer goed schijnt te zijn voor ons geluksgevoel.

 

Lang verhaal kort:
Ga als een haas op zoek naar een geschikte bikini en de mooiste lingerie in onze SALE maar neem er lekker rustig de tijd voor.

Emporio Armani voor mannen
Zonder dat het heel erg opvalt, voel je het Italiaanse aan de boxershorts van Armani. Net dat beetje verschil in pasvorm en stijl. Het materiaal is het zachtste katoen, gecombineerd met heerlijke stretch zodat de shorts mooi om het lichaam sluiten en dat ook blijven doen. Stijlvolle elegantie vind je terug in de aantrekkelijke boxers van Emporio Armani. Niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook het draagcomfort is hoog. Deze  boxers hebben iets langere pijpjes, een dubbel gevoerd kruisstuk voor een prettige ondersteuning van de inhoud. De shorts zijn afgewerkt met een elastische tailleband van met daarop het EA logo met de adelaar.

Als een diva aan het strand..
En met het geld wat je hier in onze Summer Sale bespaard bestel je gewoon die lekkere cocktail voor jezelf.

Wie zich mooi voelt, straalt dat uit! In onze badmode die ontworpen is door diverse designers, voel jij je op en top vrouw.
Je geniet van de zon ...Maak het verschil met de hippe en trendy badmode en laat je lichaam stralen!

🌸 LAVENDER LOVE πŸŒΈ
De mooiste
LingaDore zomerlingerie! Nog maar enkele beschikbaar πŸ˜±
A beautiful true love story .

πŸ’œ 
Het mooiste en ook het leukste heren ondergoed, waarbij ook comfort en elegantie niet worden vergeten. Wij hebben voor hem de keuze uit een groot assortiment heren shorts, slips en strings in mooie effen kleuren, of met stijlvolle opdrukken in zowel katoen als ook micro materiaal. De outlet collecties shop je in onze Boxershort Sale dus voor iedere man, en iedere portemonnee!.
Emporio Armani
Heeft een naam hoog te houden!
Maar de prijzen zakken wel!
Weet dat je als drager van dit fijne ondergoed gegarandeerd bent van de beste kwaliteit stoffen. Armani gaat voor de perfecte fit en de ondermode is bij de dames zowel te verkrijgen in een hippe of klassieke variant, beiden met de luxe uitstraling die we van Emporio Armani gewend zijn. 
ROSA FAIA MET KORTINGEN TOT 50%
Sexy, comfortabel en modieus zijn de kenmerken van een Rosa Faia bh. Dit designermerk laat hiermee iedere vrouw stralen. Wij van Dutch Designers Outlet zijn ook dolenthousiast. Want niet alleen de meest voorkomende maten zien we terug in de collectie, ook grotere cupmatenRosa Faia heeft namelijk bh's met cupmaten A tot en met J. Hierdoor hebben vrouwen met een wat grotere boezem ook ruime keuze uit prachtige bh's met mooie, elegante designs.

WE LOVE LINGERIE & WE LOVE SALE!

Tot wel 50% korting op bijna de hele lingerie zomercollectie .

MAG HET VAN JOU NOG EEN BEETJE HETER???
NIEUW BIJ DDO online, en gelijk al met 50% voordeel voor onze DDO fans.

"Fuel For Passion" staat voor een gedurfde maar verfijnde lingerie collectie. Ze valt op door het voortreffelijk vakmanschap, de luxe stoffen en aandacht voor detail. 

Lingerie voor de zelfverzekerde vrouw die precies weet wat ze wil en kwaliteit en pasvorm hoog in het vaandel heeft staan. Gedurfd, verfijnd en perfect passend zijn de drie kernwaarden van Fuel for passion. Het lingerie niveau is high-end, maar bij Dutch Designers Outlet toch betaalbaar.  
Alle meiden en alle moeders opgelet: we vragen even jullie aandacht voor een speciale gelegenheid. Het is voor een meisje niet niks wanneer het moment komt om haar eerste bh'tje te kopen, want het is een belangrijke stap op de weg van kind naar vrouw. Daarom is het goed dat er een merk is dat zich speciaal richt op het ontwerpen van het beste en leukste meidenondergoed. Boobs & Bloomers maakt meisjes badkleding, slips en meiden bh's die speciaal zijn bedacht voor dametjes die volop in ontwikkeling zijn. Speelse motiefjes, vrolijke kleuren en een lekkere sportieve look maken Boobs & Bloomers de onbetwiste kampioen als het gaat om de eerste stap naar een echte damesgarderobe. Boobs & Bloomers beha's hebben een lichte voorvorming maar geen beugels, waardoor de pasvorm perfect is onder elk kledingstuk.
 
Dankzij Boobs & Bloomers zal de eerste beha een feest zijn!
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment