💟 LET OP : Laatste dag GRATIS verzenden...🎉

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Nét op tijd hoor. Maar op tijd is op tijd. En het is je gelukt. je wil toch niet achter het net vissen aan het einde van de Summer sale van DDO.

Om er toch een extra zomerse slinger aan onze hottest deals te geven:
Dit hele weekend gratis verzenden bij bestellen vanaf 35,-
Wellicht ben je in de zomervakantie door de barbecues, picknicks én de ijsjes wat aangekomen. Deze pondjes ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk en denk je er over weer te gaan sporten. Vergeet dan niet om gelijk goed te starten, namelijk met een goede sport bh. En waarom zou praktisch en comfortabel niet gewoon heel mooi en vrouwelijk mogen zijn? Misschien nog wel een beetje sexy ook? 
So long sweet Summer SALE...it's your last chance for
SALE shopping!
Onder de echt grote namen uit de lingerie designer scene van Nederlandse bodem mag het overkoepelende merk Naturana niet ontbreken. Deze welbekende moederfirma ontwerpt verschillende mode lijnen, en één van de leukste collecties is zonder twijfel Cybéle.
Sportieve, kleurige en toch speels ondeugende lingerie voor elke dag en nacht van de week vind je bij dit merk altijd met gemak. Logisch dus dat we als grootste lingerie outlet van Nederland en België het nodige van Cybéle in huis hebben! En nu lekker in de SALE
Heeft je badmode je vakantie niet overleeft. Geen paniek wij hebben nog heel veel leuke badmode voor je, en ook nog eens met heel veel extra voordeel.
En nu NOG MEER SALE voor mannen!
Geniet van een rustige dag in stijl en van het voordeel bij de lingerie van  Missya.

Missya is er speciaal voor de modebewuste vrouwen die op zoek zijn naar comfort. 
MISS YOU De naam Missya spreekt voor zich. 
Het is een samentrekking van de term MISS YOU en verwijst naar ieders verlangen van geborgenheid en dagelijkse luxe.

ANITA / ROSA FAIA zij is vanaf nu jouw beste vriendin op het strand, reken maar dat de Johnny's je gaan opmerken! deze badmode heeft vrolijke, gekleurde designs en natuurlijk de perfecte pasvorm. Ook met een jouw grotere cupmaat zit je bij hier goed! Ben jij gezegend met een paar lieve kleine meisjes? Geen probleem, van cup A tot en met cup J, alle borsten doen mee. Om alle pluspunten van deze badmode te scoren, vind je het assortiment van deze badmode met superhoge kortingen bij Dutch Designers Outlet.
Back To School ..... maar wel met kortingen tot wel 70% 
De beste start maak je in iets nieuws! Boobs & Bloomers is er speciaal voor tienermeisjes die hun eerste bh-tje gaan uitzoeken of al toe zijn aan hun volgende.De Boobs & Bloomers collectie bevat beha's van cup AA tot en met cup C, allemaal met matching hipsters. De setjes zijn gemaakt van een mooie kwaliteit katoen. Dankzij Boobs &Bloomers zal de eerste beha een feest zijn!
Behoeft geen uitleg toch... Veel te veel leuke onderbroekjes  uit de OnderbroekenLol van DDO 
Heel veel leuk slips tot 7.50 euro.
-50% Shop till you drop!
Heel veel nieuwe maten aangevuld in onze oudere collecties,
#After Eden   &  #After Eden D-cup & Up
Een oud gezegde luidt "onbekend maakt onbemind", maar is dat eigenlijk wel zo? Neem nu de tijdloze collectie van Elbrina gericht op de grotere maten. Een volle boezem is lastig bij het vinden van mooie en betaalbare lingerie. Absoluut niet, want voor jou is er Elbrina Lingerie. 
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment