LEZEN OP EIGEN RISICO: Ik knal hem er maar in. Het einde van de zomer nadert.🌻🌾

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dΓ© outlet winkel van Nederland en BelgiΓ«. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!

 

Iedereen is of gaat zo ongeveer weer aan het werk en kinderen naar school na een fijne zomer met in elk geval veel zonnige dagen. Voor ons hier bij DDO heeft deze overgang van augustus naar september een dubbele betekenis. Een schoon en opgeruimd magazijn zorgt ook voor een goed gevoel in ons hoofd

Tijdens het schoonmaken ben je actief bezig en heb je een taak om je op te focussen, zonder dat het te veel inspanning vraagt. Een taak afronden geeft voldoening, waardoor het ons blij maakt. Ook maak je tijdens het schoonmaken het gelukshormoon endorfine aan, net als bij sporten. Het maakt je dus echt gelukkig! 

Wij voegen daarom aan het einde van elk seizoen daad bij woord en halen de bezems door ons magazijn, 

En daar ga jij vast ook ook heel blij van worden ;-)
Lees maar snel verder want we vertellen je er alles over in deze nieuwe LINGERIE TALK

So long sweet Summer SALE...it's your last chance for
SALE shopping!
Make it a Summer to remember 
Zonovergoten huid, zand tussen je tenen en ook nog een prachtige nieuwe badmode set ... We zijn er dol op, niet? Krijg nog even die ultieme zomerse sfeer en geniet van de laatste zonovergoten dagen voor er een einde komt aan deze prachtige zomer.
Nu alle 
Badmode collecties, met nog meer zomers voordeel 
Back To Work: Met een mooi  lingerie setje zet je je gebruinde teint extra in de verf. Matching lingerie geeft je zelfvertrouwen Γ©n je humeur een boost. Shop de mooiste lingerie setjes van de afgelopen voorjaar en zomer collecties nu met heel veel extra voordeel.
Feel the music and be funky. De Muchachomalo  kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...
- Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn.
- Hij is zelfverzekerd.
- Kent zijn gedachten.
- Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's.
- Hij is charmant. Zorgt voor zichzelf. Is fit. Zelfverzekerd.
- Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus.
- De Muchachomalo-man inspireert en verrast.
En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte.
Behoeft geen uitleg toch... Veel te veel leuke onderbroekjes  uit de OnderbroekenLol van DDO 
Heel veel leuk slips tot 7.50 euro.
Het is weer tijd voor T-shirts! Onze T-shirts en V-shirts zijn tijdloos en verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en materialen: Bijvoorbeeld Sloggi ZERO Feel. Door de speciale multi-stretch samenstelling kun je perfect bewegen en is de serie ook nog eens totaal onzichtbaar onder je kleren.
Eva: een discrete vorm van verleiding en met kortingen tot 50%
Eva sensuele lingerie voor vrouwen die zich graag aantrekkelijk voelen. Stijlen zijn ingetogen en toch modebewust, geΓ―nspireerd door de nieuwste trends. Comfort en ondersteuning zijn nog steeds de kernwaarden van het merk. Collecties omvatten fijn kant, delicaat borduurwerk en zachte stoffen, terwijl er geen overdaad is. Op deze manier biedt Eva vrouwen stijlvol comfort, thuis of op het werk.
nr 1 of nr 2 of misschien wel beide..... Change your game luidt de slogan van de BjΓΆrn Borg heren sports collectie, en dat is precies wat jij gaat doen als je je dagelijkse boxer verruilt voor een van deze sportboxers. De voordelen zijn eindeloos: van een dunnere, zachtere stof tot een perfecte vochtregulatie - terwijl jij je in het zweet werkt voor dat goddelijke lichaam, zorgt je Performance boxer voor de rest.. De lange pijpen maken 'm bovendien uitermate geschikt voor buitentrainingen in de herfst en winter. Waar wacht je nog op? Aan de slag!
De exclusieve lingerie van Marlies Dekkers herken je uit duizenden. Strakke, rake lijnen, gedurfde patronen en altijd elegant en sensueel genoeg om iedere bewonderaar weg te laten smelten. Dit is echt lingerie met een streepje voor op de concurrentie. Dat is misschien maar goed ook, want met onze prijzen valt deze mode van de bovenste plank niet meteen op tussen onze andere merken.
Emporio Armani voor mannen
Zonder dat het heel erg opvalt, voel je het Italiaanse aan de boxershorts van Armani. Net dat beetje verschil in pasvorm en stijl. Het materiaal is het zachtste katoen, gecombineerd met heerlijke stretch zodat de shorts mooi om het lichaam sluiten en dat ook blijven doen. Stijlvolle elegantie vinden je terug in de aantrekkelijke boxers van Emporio Armani. Niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook het draagcomfort is hoog. Deze  boxers hebben iets langere pijpjes, een dubbel gevoerd kruisstuk voor een prettige ondersteuning van de inhoud. De shorts zijn afgewerkt met een elastische tailleband van met daarop het EA logo met de adelaar.

Het modemerk bestaat al meer dan 40 jaar en dat zien we natuurlijk terug in de uitgebalanceerde ontwerpen, mooie materialen en het feit dat ze de trends niet volgen, maar zetten.
"Fuel For Passion" staat voor een gedurfde maar verfijnde lingerie collectie. Ze valt op door het voortreffelijk vakmanschap, de luxe stoffen en aandacht voor detail. Lingerie voor de zelfverzekerde vrouw die precies weet wat ze wil en kwaliteit en pasvorm hoog in het vaandel heeft staan. Het lingerie niveau is high-end, maar bij Dutch Designers Outlet met kortingen tot 50% toch betaalbaar.  

De sok maakt de man! Sokken zeggen alles, als aanvulling op je outfit

Vroeger was het kiezen van de juiste sokken gemakkelijk, koos u een sok in de kleur van je kostuum, of in de kleur van uw schoenen. Tegenwoordig echter is de keuze in sokken veel vrijer, en daarom kun je met welke sok je ook kiest, je outfit in iedere richting sturen. Welke sok je kiest bepaalt mede jouw stijl, Wij zijn fan van sokken die de aandacht trekken. Van uitbundige sokken tot grappige sokken . sokken, sokken met wilde kleuren en patronen, een beetje kunstig, een snuifje funky, altijd origineel en excentriek. In ieder geval grappig en zeer aanstekelijk om te dragen. 
Al Instagrammed zit je jezelf af te vragen: zijn er nog natural beauties of is alles nep? Opgepompte lipjes, dito billen en borsten! Terwijl je nΓ©t zat te denken, waar blijft toch die mooie lingerie voor mij als echte, naturelle dame met een lijn die gezien mag worden?. Natuurlijk popt dan direct Dutch Designers Outlet op! En kan jouw dag niet meer stuk.  Naturana lingerie is zΓ³ goed qua pasvorm, dat modellen jaren meegaan. Klassiek, tijdloos Γ©n modern. Een superlook die Γ©cht is en echt goed aanvoelt. Lekker dus, niet alleen voor je lijflijntje, maar ook voor de lijn van je portemonnee.
One in a melon:  Alle Zaccini boxershorts spreken van de creativiteit.  En als ze konden spreken zouden ze kunnen bevestigen  dat Zaccini een enorm leuk herenondergoed merk is.    Betaalbaar, creatief, comfortabel en kwaltijd.      
Een heerlijk kledingstuk om je in te wentelen tijdens lange avonden. Dit LingaDore fleece jasje is een echte allrounder en is perfect voor een mooie en casual look. De effen stof en het effectgaren zijn echte highlights. Je kunt het fleece vest met een ceintuur sluiten. Het jasje is gemaakt va fluffy kunstvezels. Dit vest met capuchon is beschikbaar in de kleuren grijs en marine blauw. Shop de laatste exemplaren voor komend najaar. Nu geen 69.95 maar 29.95
What do you think of shiwi underwear?  Helemaal niets mis mee toch,? En zeker niet voor de DDO prijsjes. 
Ongekende pasvorm, kwalitatief materiaal en uniek design: Kies uit een groot aantal verschillende kleuren en prints en vind de boxer die perfect bij hem past. Bij Shiwi Spelen ze met vele tinten in combinatie met leuke prints. Samen met de kwalitatieve stoffen zorgt dat voor een gesofistikeerde stijl. 

Elke dag voedingsbh sale

Bij ons is het eigenlijk elke dag voedingsbh sale, dus als je je voedingsbh's goedkoop en toch van de beste kwaliteit wilt kopen, dan gaat dat bij de grootste designer lingerie outlet van het land zeker lukken. Zwanger zijn is al speciaal genoeg om ook voor straks een speciale voedingsbh aanbieding te verdienen, vinden we zelf.

Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment