Mooie lingerie, begin er niet aan, want het is (heerlijk) verslavend. 😍

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB

 
Mooie lingerie, begin er niet aan, want het is (heerlijk) verslavend. 
Ik hoop maar dat ook jij dit herkent en dat ik dus niet de enige ben.
En vooral dat ik nu niet uitgelachen word,
want het is natuurlijk ontzettend suf om lingerie verslaafd te raken. 
Maar durf jij het op te biechten? Of sta ik hier nu in m'n eentje voor paal?  
Doe je er ook aan mee, want dat helpt mij wel mee het te accepteren.

Één ding, met deze Sale prijzen hoef je geen schuldgevoel te hebben als het een beetje meer is geworden...

🎉🎈 Want we gaan helemaal los  🎉🎈

😉
Dutch Designers Outlet geeft Zaccini de ruimte 
Hete shorts voor coole prijsjes

Omdat een mannenlijf tegenwoordig gewoon gezien mag worden, krijgt heren ondermode van het betere kaliber steeds vaker de aandacht die wij vinden dat het verdient, zeker als het van de hoogstaande kwaliteit is waar onze Nederlandse modeontwerpers over de hele wereld bekend om staan. Daarom maken we graag een beetje ruimte in ons assortiment als er weer nieuwe printjes opduiken.
Wellicht ben je in de zomervakantie door de barbecues, picknicks én de ijsjes wat aangekomen. Deze pondjes ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk en denk je er over weer te gaan sporten. Vergeet dan niet om gelijk goed te starten, namelijk met een goede sport bh.
En waarom zou praktisch en comfortabel niet gewoon heel mooi en vrouwelijk mogen zijn? Misschien nog wel een beetje sexy ook?
Precies: met een mooie sport bh van de juiste designer ben je onder alle omstandigheden perfect in vorm.

 

Alle grote namen uit de wereld van de kwaliteitslingerie. Marlies Dekkers, Nickey Nobel, Mila, LingaDore, Sapph en vele andere sterke merken hebben al lang begrepen dat een bikini of badpak dezelfde liefde, aandacht en sensualiteit verdient die mooie lingerie hoort te krijgen. Wordt het geen tijd om je eigen collectie badmode een niveautje hoger te tillen.

Als je een beetje slim bent, dan doe je dat nu
met de spectaculaire badmode kortingen van DDO

After Eden SUMMERSALE: 
BH's vanaf 15 euro - Strings vanaf 6,50!
De vakantie duurt nog lang, of ben jij vandaag begonnen in je nieuwe klas? Maar toch er komt een moment dat de vakantie over is, en dan ga je weer back to school. Dat kun je het beste doen in iets nieuws zeg dat maar tegen je moeder :-) Laten wij nu heel veel sprookjesachtige onder en badmode voor jullie jonge dames hebben
 
En Boobs & Bloomers is in de SALE.
SSSST niet verder vertellen .. Want anders shoppen je vriendinnen alle leuks voor je neus weg.
DAAR KRIJG JE HET WARM VAN!
Grote Update in onze heren SALE
 & super leuke Heren sokken, 

en volop heren badmode in de sale.,
Super scherp geprijsd
Al onze merken heren shorts, zwem shorts en sokken bieden een uitstekend draagcomfort 
en zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en prints. 
Dames:verras je partner ook met eens met een mooie, leuke, of ondeugende boxer. 
Of..... gebruik het als excuus om zelf ook even lekker te shoppen ;-)
soif de vivre Laat dit seizoen je levenslust zien met deze Marlies Dekkers 'Soif de Vivre'-collectie! In een prachtige lichtgele tint die elke huidskleur laat oplichten. De stof is in weelderig kant met een speels druivenmotief gewikkeld, verwijzend naar de sensualiteit van een zonovergoten wijngaard. Sierlijke gouden druiven bedeltjes voegen een sprankeling toe aan je rondingen. Durf het leven te vieren; durf JEZELF te vieren!
After Eden biedt een ruime basic collectie voorgevormde en push up bh's. Deze modieuze collectie bevat allerlei soorten en modellen van een single push tot een two way push-up ja zelfs een double en een triple push-up bh model behoren tot hun collectie. . De collectie push-up bh's  van After Eden is stoer, sexy en vrouwelijk. De push-up bh's geven je decolleté een boost en zorgen voor goede ondersteuning. De gel zorgt voor een mooie ronde vorm van de buste. Bekijk de echte must-haves nieuwe binnenkomers, en beste aanbiedingen.

"Met Sloggi ondergoed is iedere dag een genot!"

Wanneer je het soepele Sloggi ondergoed draagt wil je al snel niets anders meer. En waarom zou je ook, als je je beter voelt dan ooit tevoren met dit eersteklas ondergoed aan je lijf! Iedere dag is een genot wanneer je onder jouw favoriete kleding een perfect passende BH en een van de comfortabele slips uit de collectie Sloggi damesondergoed aan hebt.

Sloggi Heren Ondergoed
Wij omschrijven Sloggi heren ondergoed graag als mannelijk, puur, luchtig én super comfy. Dankzij het hoge draagcomfort zijn de slips en shirts ideaal voor dagelijks gebruik. Mannelijk ondergoed in een comfortabel jasje. You will like it..

Als je niet terugdeinst voor een kunstwerkje in je broek, dan zijn de knallende Muchachomalo boxershorts je op het lijf geschreven. Toch drukken de designers achter deze unieke boxershorts ons op het hart dat knallen en comfort elkaar op geen enkele manier in de weg hoeven te zitten. Muchachomalo is namelijk niet zomaar uit de lucht komen vallen: Dat voel je zodra je je Muchachomalo boxer aantrekt. 
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment