Say Hello to the Best in Show!

Say Hello to the Best in Show!
De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Nét op tijd hoor. Maar op tijd is op tijd. En het is je gelukt. je wil toch niet achter het net vissen met het einde van de Summer sale van DDO
Toegegeven, als we echt iets MOETEN hebben, dan wachten we niet op de uitverkoop.
Maar er zijn ook lingerie items die we altijd al graag wilden hebben, maar die we gewoon net iets te duur vonden.
Kijk en dan moet je dus je slag slaan tijdens de DDO Summer Sale uitverkoop! 

Wij hebben nog steeds heel leuke aanbiedingen waarvan wij denken dat je ze niet wilt missen.
Lees deze nieuwsbrief door, pak extra voordeel mee en laat je inspireren!

Al Instagrammed zit je jezelf af te vragen: zijn er nog natural beauties of is alles nep? Opgepompte lipjes, dito billen en borsten. Al zoekend naar wél natuurlijke vormen, kom je zomaar terecht in onze Naturana online shop! Terwijl je nét zat te denken, waar blijft toch die mooie lingerie voor mij als echte, naturelle dame met een lijn die gezien mag worden. En als je dan ook nog eens direct bij de Naturana outlet terecht komt, kan jouw dag niet meer stuk.
Met mix match lingerie bedoelen we dat LingaDore Daily lingerie zo gemakkelijk onderling te combineren is, dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt op de mogelijkheden. De collectie is ontworpen met een duidelijke kijk op het geheel, dus je mag naar hartenlust spelen met de vrolijke kleuren die de slips, strings, de beroemde LingaDore push-up bh's en al het andere moois dat LingaDore Daily lingerie voor je in petto heeft.
50% voordeel voor al jouw Perfect Imperfections
Love your curves and all your edges

All your perfect imperfections
 Naast mooi, dient grote maten lingerie ook ondersteunend te zijn.
After Eden D cup & Up vervult al jouw wensen.
Back To School!

Dit geef je, je puber dochter aan het einde van de vakantie.
Komende week is de zomervakantie ook voor de laatste groep voorbij, en dat betekent back to school.
En back to school betekent voor je dochter dan weer 'met haar beste beentje voor' (op nieuwe sneakers, misschien wel) en met een nieuwe schooltas met daarin de beste bureaugadgets van de klas. 
Alle girls (en oké, dus ook de moeders van puber dochters verzamelen, want  naar je nieuwe school of nieuwe klas doe je als hippe girl zo op z'n aller coolst.
Back To School ..... maar wel met kortingen tot 70% 
Back To Work: Met een mooi  lingerie setje zet je je gebruinde teint extra in de verf. Matching lingerie geeft je zelfvertrouwen én je humeur een boost. Shop de mooiste lingerie setjes van de After Eden en meer spring summer collecties nu met extra veel voordeel.
​ROSA FAIA ​ Fijne lingerie in cupmaat B t/m J voor dagelijks gebruik: ​Het model Selena combineert een moderne look met een zacht gevoel van comfort. De extra comfortabele bh's uit de​ze​ Selena-serie worden perfect aangevuld met de​ ​slip van zachte microvezel met een elegante glans. De brede,elastische veterband, die van voren naar achteren doorloopt in de beenopeningen, is een slimme blikvanger, de slip is volledig naadloos en dus onzichtbaar onder strakke kleding.  
Dream Avenue lingerie  Bent je een echte vamp of meer down to earth? Lingerie is voor veel vrouwen heel belangrijk. Door een mooi, setje te dragen zit je al snel goed in je vel. Maar weet je eigenlijk wat de lingerie kleur vertelt? Probeer het zelf eens! Probeer dan zowel een zwarte BH, een powder BH en een rode BH van hetzelfde model, en ervaar hoe volledig anders ze u laten voelen en eruit zien! Laten dit nu juist de kleuren van de lingerie van het mooie merk Dream Avenue zijn..
Make it a Summer to remember ☀️
Zonovergoten huid, zand tussen je tenen en ook nog een prachtige nieuwe badmode set ... We zijn er dol op, niet?

Krijg nog even die ultieme zomerse sfeer en geniet van de laatste zonovergoten dagen voor er een einde komt aan deze prachtige zomer. 
En lady's & Girls, wanneer je jezelf dit weekend trakteert
op een van deze prachtige, nooit uit de mode,
Badmode collecties, ontvang je nu nog extra veel zomers voordeel op de laatste badmode collecties! *
Ongekende pasvorm, kwalitatief materiaal en uniek design: dat is het geheim van het populaire ondergoed van Björn Borg. Kies uit een groot aantal verschillende stijlen, kleuren en prints en vind de stijl die perfect bij jou past. En wat dacht je van de Björn Borg sale - altijd iets leuks in de aanbieding! 
Emporio Armani heeft een naam hoog te houden, en daarom ben je als drager van dit fijne ondergoed gegarandeerd van de beste kwaliteit stoffen. Armani dames lingerie wordt gemaakt van . Armani gaat voor de perfecte fit en de ondermode is bij de dames zowel te verkijgen in een hippe of klassieke variant, met de luxe uitstraling die we van Emporio Armani gewend zijn.
The better things come from ROYAL LOUNGE JUNKY
De ultieme daily bra met perfecte pasvorm, naadloze aansluiting en de ondersteuning die je nodig hebt.
De beugel is slim verwerkt in de cup en nagenoeg onzichtbaar en niet voelbaar.
Eva: een discrete vorm van verleiding
Eva sensuele lingerie voor vrouwen die zich graag aantrekkelijk voelen. Stijlen zijn ingetogen en toch modebewust, geïnspireerd door de nieuwste trends. Comfort en ondersteuning zijn nog steeds de kernwaarden van het merk. Collecties omvatten fijn kant, delicaat borduurwerk en zachte stoffen, terwijl er geen overdaad is. Op deze manier biedt Eva vrouwen stijlvol comfort, thuis of op het werk.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment