😃 Shoppen bij DDO was nog nooit zo voordelig...

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Een oud gezegde luidt "onbekend maakt onbemind", maar is dat eigenlijk wel zo? Dat is de vraag die me de afgelopen week bezighield.

Nog een paar dagen dan zijn de eerste scholen al weer begonnen, dus zitten ook de vakanties voor veel volwassenen erop. En als je dan een collega tegenkomt, is de vraag al gauw "hoe was je vakantie?" En wat me opvalt is dat vrijwel iedereen enthousiast terugkijkt op die paar weken die men in den vreemde heeft doorgebracht. 

Onbekend maakt dan toch bemind.
Probeer daarom ook eens een ander lingerie merk dan je doorgaans draagt, waarschijnlijk zul je ook dan aangenaam verrast zijn. Vandaag ga ik je daarom voorstellen aan de wat minder bekende namen. Maak eens kennis met ze, en wie weet ontstaat er een hechte band tussen jullie. 
En weet je wat nu zo leuk is. de meeste zijn  gewoon ook nog te vinden in onze SALE

Meeting you was like listening to a song for the first time and knowing it would be my favourite.
En met 50% voordeel voor onze DDO fans.

"Fuel For Passion" staat voor een gedurfde maar verfijnde lingerie collectie. Ze valt op door het voortreffelijk vakmanschap, de luxe stoffen en aandacht voor detail. 

Lingerie voor de zelfverzekerde vrouw die precies weet wat ze wil en kwaliteit en pasvorm hoog in het vaandel heeft staan. Gedurfd, verfijnd en perfect passend zijn de drie kernwaarden van Fuel for passion. Het lingerie niveau is high-end, maar bij Dutch Designers Outlet toch betaalbaar.  
Onder de echt grote namen uit de lingerie designer scene van Nederlandse bodem mag het overkoepelende merk Naturana niet ontbreken. Deze welbekende moederfirma ontwerpt verschillende modelijnen, en één van de leukste collecties is zonder twijfel  Cybéle.  
Sportieve, kleurige en toch speels ondeugende lingerie voor elke dag van de week vind je bij dit merk altijd met gemak. Vergeet niet de mooie nachtmode te bekijken. Sweet Dreams Are Made of Cybele 
Logisch dus dat we als grootste lingerie outlet van Nederland en België het nodige van Cybéle in huis hebben!

Missya is er speciaal voor de modebewuste vrouwen die op zoek zijn naar comfort. 
MISS YOU De naam Missya spreekt voor zich. Het is een samentrekking van de term MISS YOU en verwijst naar ieders verlangen van geborgenheid en dagelijkse luxe. 

UNFASTEN YOURSELF MET DE NIEUWE ZERO FEEL VAN SLOGGI
Laten we maar gelijk het grootste, meest ongemakkelijke gevoel aanpakken: die knellende beha. Voor alle vrouwen die daar last van hebben, hebben we heel goed nieuws: het ondergoed van de ZERO Feel lijn van sloggi zit wél ontzettend fijn. De naam zegt het eigenlijk al: de items uit deze lijn zijn nauwelijks voelbaar en past zich helemaal aan jouw lichaam aan. Het voelt zelfs een beetje als een tweede huid. De ZERO Feel-collectie is verkrijgbaar als top, bralette Het gevoel dat je je beha wil uittrekken zodra je thuis komt, is met de ZERO Feel lijn verleden tijd.
Eva mocht niet bijten in de appel, maar ze deed het toch.
Omdat hij zo mooi rood was, en sappig.
 Eva: een discrete vorm van verleiding

En nu ook nog eens met lekker veel voordeel! Eva sensuele lingerie en mooie luxe bad en lounge mode voor vrouwen die zich graag aantrekkelijk voelen. Stijlen zijn ingetogen en toch modebewust, geïnspireerd door de nieuwste trends. Comfort en ondersteuning zijn nog de kernwaarden van het merk. Collecties omvatten fijn kant, delicaat borduurwerk en zachte stoffen, terwijl er geen overdaad is. Op deze manier biedt Eva vrouwen stijlvol comfort, thuis of op het werk.
Dream Avenue lingerie om van te dromen, of om je stoutste dromen in waar te maken – het is maar net waar je hoofd naar staat. Wie besluit om Dream Avenue lingerie te kopen bij de grootste lingerie outlet van het land moet zichzelf bovendien vast even in de arm knijpen, want ook als je onze fluisterzachte prijsjes ziet zou je kunnen denken dat je droomt...
O la la... Met deze collectie Louisa Bracq lingerie gaat je favoriete Nederlandse outlet in designer ondermode met liefde op de Franse tour. Ervaar de kwaliteit en de charme van deze Franse couture die terugkomt in alle bh's en alle onderstukken. Die charme maakt dit speels eigenwijze merk meer dan alleen maar mooi. Met Louisa Bracq lingerie verras je niet alleen jezelf, maar ook degene voor wie je eens op een andere manier voor de dag wilt komen, in een unieke stijl die je je sneller eigen maakt dan je zou denken!
Blue Label by Naturtana, dat is perfect passende luxueuze verleidelijke lingerie met een superieure pasvorm ook voor vrouwen met een cupmaatje meer de juiste steun, past perfect en creëert een elegante vrouwelijke vorm 
Luxe lingerie voor iedere vrouw LingaDore Daily staat voor betaalbare, luxe dameslingerie. Hun collecties hebben een elegant stoer, natuurlijk en puur imago, met modieuze uitstraling. In LingaDore's constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties Dat is gegarandeerd te voelen en te zien. Hun luxe lingerie collecties richten zich op iedere vrouw en zijn bereikbaar voor elke portemonnee.
Help jou twee pluspunten perfect passend het jaar door in de bh's van Rosa Faia. Met deze bh's krijgen jouw verleidsters de perfecte ondersteuning en de bh's hebben een heerlijk draagcomfort. Trek jij na een lange werkdag ook als eerste je bh uit? De Rosa Faia bh, voel je niet eens meer zitten. Hou dus maar aan en trek alleen je blouse uit, voor je partner die zo dan ook van deze toplingerie kan genieten. En nu al met 50% korting.
Tijdloze collectie van Elbrina gericht op de grotere maten. Model VALERIE is mooi afgewerkt, fijn gedetailleerd en uitstekend in ondersteuning. Het draagcomfort verdiend een 10. Een zachte voorgevormde spacer BH, met het draag comfort van een Soft cup maar de ondersteuning van een voorgevormde bh. De soepele luchtdoorlatende mousse cups liften en centreren je borsten, en geven ze een volmaakt ronde vorm. De stof is driedimensionaal geweven wat zorgt voor een stevige lichtgewicht stof die optimaal ademt. De beha is afgewerkt met embroidery wat zorgt voor een luxe uitstraling. 

HEEL VEEL AFTER EDEN EN AFTER EDEN D CUP & UP 
 Nu met 50% korting.

Voor elke vrouw een Anna: Of je nu kiest voor de bestseller Anna push-up met een single gel vulling voor dat net wat extra push-up voor een sexy effect. Of je gaat voor het strapless Anna model waar de gehele bh is bedekt met luxe kant. De schouderbandjes kun je er bij dit model af halen of kruisend dragen. Kies bij een maatje meer voor de Anna D cup & Up. De voorgevormde cups van dit balconet model geven de wat vollere borsten een prachtige vorm en zorgen voor een mooi decolleté. Door de pasvorm worden je borsten lichtjes gelift zonder ze groter te laten lijken. Luxueus, vrouwelijk, een beetje eigenwijs en met de juiste ondersteuning. Of je kiest de niet voorgevormde beugel bh Vrouwelijkheid gecombineerd met draagcomfort. De beugel zorgt voor een goede ondersteuning ook bij de grotere cups. Onder de kanten laag zit een basis van katoen waardoor hij zeer comfortabel draagt Het wireless bied optimale ondersteuning en comfort zonder beugels door een onzichtbare borststeun Voor iedere vrouw en elke gelegenheid is er een passende Anna bh van After Eden.

Trek jij ook altijd je beha uit als je thuis komt? Herkenbaar. De bandjes die in je schouder schouders snijden en de beugel die prikt; uit dat ding! Maar waarom doen we dat onszelf eigenlijk aan, dat we kleding dragen die eigenlijk helemaal niet lekker zit? Er zijn namelijk ook heel veel items die mooi zijn en wél heel lekker zitten en die je dus niet uit wil gooien zodra je op de bank ploft. Kun jij wel wat fijn zittende items gebruiken? No worries. Met één klik op de knop gooi je gewoon een leuke Bralette in je winkelmandje. You're welcome!  
En weet je wat nu zo leuk is. de meeste zijn  gewoon te vinden in onze SALE
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment