✳ Waarom wij vrouwen dus steeds weer nieuwe aantrekkelijke lingerie willen hebben; 👙

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Je planken en lades puilen uit. Je weet niet meer waar je het moet opbergen je hebt nergens meer plek voor wat nieuws. Volle kasten… Herkenbaar? Vast en zeker. Genoeg vrouwen hebben te weinig ruimte in hun kledingkasten, maar wist je al, dat van alles in die kast dragen we maar 12 procent van de kleding écht dragen. We zijn nu eenmaal snel uitgekeken op spullen die we al kennen en er is niets zo veranderlijk als de mode. Zo gaan die dingen.  Maar klagen over dat je niets hebt om aan te trekken, dat hoeft echt niet meer. Kijk stiekem maar eens goed naar die andere 88 procent in je kast. Gelukkig zijn wij dames creatief en vinden we altijd wel weer een plekje om wat nieuws op te ruimen, en lingerie neemt niet heel veel plek in. 
 
Little Ways to Treat Yo'self Without Spending a Fortune
Nog meer lingerie toegevoegd aan onze SUMMER SALE
 
Rosa Faia heeft niet alleen prachtige lingerie, maar ook de mooiste badmode. Anita/Rosa Faia badmode staat bekend om de vrolijke, gekleurde designs en perfecte pasvormen. Heb je een grotere cupmaat en is het daardoor lastig om mooie en goede badmode te scoren? Dan zit je bij Rosa Faia goed! Want ook aan vrouwen met een grotere boezem is gedacht. Ben je benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? 
en nu met 50% voordeel

🍌🍌🍌 Eat Sleep and wear BANANAS 🍌🍌🍌

Dat de boxers van Zaccini stoer zijn is in één oogopslag helder. Strakke lijnen en soepele stoffen zorgen ervoor dat elke spierbundel en alle rondingen in hun optimaal mannelijke vorm naar voren komen.

Gelukkig hebben wij van Marlies|Dekkers een grote variatie aan zwemkleding in ons assortiment. Bij Marlies|Dekkers zit je zeker aan het goede adres voor sexy badmode! Of je nu een vakantie aan het strand of aan het zwembad geboekt hebt,  Door onze aangename prijzen en het aanbod van deze exclusieve badmode zul je het geweldig vinden om jouw beach outfit bij DDO online te shoppen, kun je niet kiezen, kun je net zo goed twee setjes badmode kopen! Je weet maar nooit wanneer je een setje extra nodig hebt!
Als je niet terugdeinst voor een kunstwerkje in je broek, dan zijn de knallende Muchachomalo boxershorts je op het lijf geschreven. Toch drukken de designers achter deze unieke boxershorts ons op het hart dat knallen en comfort elkaar op geen enkele manier in de weg hoeven te zitten. Muchachomalo is namelijk niet zomaar uit de lucht komen vallen: Dat voel je zodra je je Muchachomalo boxer aantrekt.
Heel veel After Eden en After Eden D cup & Up in de SALE. Alle maten volop aangevuld. 
Van de perfecte basic of Push-Up tot de leukste curvy modellen shop je nu met heel veel voordeel.
We hebben nóg meer items en merken en modellen toegevoegd aan onze Badmode Sale.
Om het jou makkelijker te maken staan heel veel koopjes al hier onder
(zodat je tijd over houdt om van het zonnetje te genieten),
Wedden dat jouw nieuwe favoriete zomeroutfit ertussen zit? ;-)

Maar uh... ze zullen weer snel weg zijn, dus waar wacht je nog op? Ready, set, go! 
En niet vergeten, de laatste koopjes pak je nu mooi nog even mee.

If you love it, buy it, otherwise someone else will!
Met mix match lingerie bedoelen we dat LingaDore Daily lingerie zo gemakkelijk onderling te combineren is, dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt op de mogelijkheden. De collectie is ontworpen met een duidelijke kijk op het geheel, dus je mag naar hartenlust spelen met de vrolijke kleuren die de slips, strings, de beroemde LingaDore push-up bh's en al het andere moois dat LingaDore Daily lingerie voor je in petto heeft.

'The Royal' onder 'the Royals': De Royal Fit bh van Royal Lounge Junky in de zomerse kleur Sunkiss

De beugels in de BH geheel weggewerkt in de cup, hierdoor voel je deze vrijwel bijna tot niet zitten. Verder heeft de BH een brede band, waardoor de draagkracht ook echt uit de band komt. Geen pijnlijke schouders meer dus bij het dragen van een BH

Ze maken bij Royal Lounge Junky gebruik van een zachte stof die 'geborsteld' is waardoor het ULTIEM zacht aanvoelt.

NU DE GEHELE NICKEY NOBEL ZOMERCOLLECTIE -50%

We hebben onze zomercollectie verder afgeprijsd!
Nu  ook op de 2020 collectie al 50% korting!

De Marlies Dekkers Regal Goddess-collectie is ontworpen voor moderne godinnen met een attitude. De koningin van de Olympus was de magnifieke Hera. Stel je voor hoe ze door de lucht vloog in haar strijdwagen getrokken door pauwen, hun pluimages schitterend in de diepste tinten blauw! Met deze koningsblauwe collectie, versierd met majestueuze linten en kostbare hangers van goudkleurig metaal, maak je kroonjuwelen van jouw borsten.

Nu is het moment om jouw innerlijke Queen Bee in het spotlicht te zetten! Rock your royal side met mijn schitterende pauwblauwe Regal Goddes-collectie. Je weet dat je het waard bent!
Maak kennis met de Spacer bh.

Wat zijn spacer-bh's precies? Spacer materiaal is lichtgewicht dubbellaags schuim. Een spacer-bh ziet er net uit als een gewone T-shirt-bh, maar je zult het verschil voelen zodra je het aantrekt. Ze zijn gemaakt van een extreem lichte, elastische, luchtige en ademende stof waardoor ze perfect zijn voor de warmere dagen of als je de neiging hebt om meer te zweten dan anderen. Dus ook ideaal voor een hete zomerdag. Het gevoel is ook luxueus zacht en heeft een beetje sponsachtige elementen die je letterlijk het gevoel geven dat je helemaal niets draagt ​​zonder de voordelen weg te nemen die je krijgt van het dragen van een bh. Door de elasticiteit vormt de cup zich naar de borst. En nog een voordeel van de spacer beha is, dat de cups niet zo snel gaan bobbelen als een voorgevormde T-shirt BH nog wel eens voor de gewoonte heeft. Spacer-bh's zijn het dunste type padding dat je kunt vinden. En omdat ze zijn gegoten, geven ze je een mooie afgeronde vorm. Laat je niet misleiden door de lichte stof. Het unieke vakmanschap van de spacer beha's zorgt ervoor dat de steun prominent is zonder overheersende elementen. Comfort staat bovenaan op de voordelenlijst van spacer-bh's, omdat de nadruk ligt vooral op de ademende stof en het comfortabele zachte cups die natuurlijk en subtiel zijn gevormd. 
Al deze innovatieve voordelen en elementen van spacer-bh's zorgen uiteindelijk voor dat gevoel alsof je helemaal geen BH draagt ​​- een verlangen dat velen vrouwen al jaren en jaren willen hebben. 
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment