Wil jij ook komen Shoppen voor noppes? ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ˜.

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dรฉ outlet winkel van Nederland en Belgiรซ. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Wij hebben hรฉรฉl goed nieuws voor jou: 
Plaats je dit weekend een bestelling, dan maak jij automatisch kans op het terugwinnen van jouw aankoopbedrag!

Hoe het werkt? Heel simpel! Shop jouw favoriete items ergens tussen nu en zondag 23.59 uur en check dinsdag jouw mailbox, want wie weet ben jij wel de lucky lady die haar *totale aankoopbedrag terug wint

Happy shopping, sweetheart!

En ik stel je graag even voor aan iemand die  voortdurend informatieve Blogs over lingerie schrijft, maar dat op zo'n grappige manier doet dat je vast regelmatig dubbel ligt van het lachen. Als Lingeriegoeroe extraordinaire kan hij je van heel veel nuttige tips voorzien waarmee jij makkelijker je maat en model kunt bepalen. Dus klik even door naar de leuke informatieve Lingerie blogs van 
Onze buur poedel Sir Sebastian.  

Heel leuk ook om hem op FaceBook te volgen. 


*Alle betaalde bestellingen geplaatst tussen vrijdag 21/8 16:00  en zondag 23/8 23:59 
Alle grote namen uit de wereld van de kwaliteitslingerie. Marlies Dekkers, Nickey Nobel, Mila, LingaDore, Sapph en vele andere sterke merken hebben al lang begrepen dat een bikini of badpak dezelfde liefde, aandacht en sensualiteit verdient die mooie lingerie hoort te krijgen. Wordt het geen tijd om je eigen collectie badmode een niveautje hoger te tillen. Als je een beetje slim bent, dan doe je dat nu met de spectaculaire badmode kortingen van DDO
Natuurlijk is Royal Lounge Junky lingerie zwoel, sexy en verleidelijk, maar alleen wanneer jij dat wilt. Zinderend zonder opzichtig te worden. Een Perfect Fit blijft steeds het uitgangspunt, want als jouw Royal Lounge Junky bh jouw buste op de meest elegante manier ondersteunt, dan wordt natuurlijke aantrekkingskracht een koud kunstje.

 
After Eden SUMMERSALE: 
BH's vanaf 15 euro - Strings vanaf 6,50!
Onder je favoriete T-shirt hoort de perfecte T-shirt beha. Glad, onzichtbaar en met een perfecte pasvorm Meet "LingaDore Daily," een reeks Gel push up en T-shirt beha's in subtiele kleuren. Hij past naadloos rond je lichaam, is onzichtbaar onder al je T-shirts en flatteert je curves onder elke outfit. Bovendien is deze collectie gemaakt van heerlijk zachte en luchtige materialen: perfect voor warme zomerdagen! Kortom, jouw ideale T-shirt beha voor een zorgeloze zomer, mรฉt diverse matching slipjes.

UNFASTEN YOURSELF MET DE NIEUWE ZERO FEEL VAN SLOGGI 

Nooit meer last van een knellend gevoel en rode strepen op je huid.
Deze speciaal ontwikkelde serie is niet alleen onzichtbaar, maar geeft ook een maximaal draagcomfort.
Gemaakt van uiterst licht en dun materiaal, voelen de top, bralette en hipster uit deze serie aan als een tweede huid. Nooit meer ingesnoerd in een korset, beugelbh of strakke onderbroek.
Geen naden, beugels of labels, maar puur comfort. Voel je vrij en beweeg zoveel je wilt. 

Je merkt het aan alles: als serieuze speler in de wereld van lingerie, kan Dutch Designer Outlet het gewoon niet maken om zonder FELINA te werken. Dat is natuurlijk alleen maar mooi voor jou, Zwitserse perfectie ineens snel en gemakkelijk online shoppen  – da's een triomf waar jij gewoon van mee mag genieten! Met ook ruim130 jaar ervaring op zak merk je direct dat er een onvergelijkbaar gevoel voor comfort achter je FELINA slip of bh schuilgaat.
De vakantie duurt nog een weekje, of ja jij maandag beginnen in je nieuwe klas? Er komt een moment dat de vakantie over is, en dan ga je weer back to school. Dat kun je het beste doen in iets nieuws zeg dat maar tegen je moeder :-) Laten wij nu heel veel sprookjesachtige onder en badmode voor jullie jonge dames hebben
 
En Boobs & Bloomers is in de SALE.
SSSST niet verder vertellen .. Want anders shoppen je vriendinnen alle leuks voor je neus weg.
After Eden biedt een ruime basic collectie  voorgevormde en push up bh's. Deze modieuze collectie bevat allerlei soorten en modellen van een single push tot een two way push-up ja zelfs een double en een triple push-up bh model behoren tot hun collectie. . De collectie push-up bh's  van After Eden is stoer, sexy en vrouwelijk. De push-up bh's geven je decolletรฉ een boost en zorgen voor goede ondersteuning. De gel zorgt voor een mooie ronde vorm van de buste. Bekijk de echte must-haves nieuwe binnenkomers, en beste aanbiedingen.

Droom lekker weg in je Dream Avenue bh

Je nieuwe Dream Avenue bh is speciaal ontworpen om twee doelen te bereiken: jij loopt rond in de schitterende maar ultracomfortabele lingerie van je dromen, terwijl je jouw geliefde er gemakkelijk slapeloze nachten in kunt bezorgen. Zou dat de misschien de echte reden dat gekozen is voor de naam Dream Avenue lingerie? 

Eva: een discrete vorm van verleiding
Eva sensuele lingerie voor vrouwen die zich graag aantrekkelijk voelen. Stijlen zijn ingetogen en toch modebewust, geรฏnspireerd door de nieuwste trends. Comfort en ondersteuning zijn nog steeds de kernwaarden van het merk. Collecties omvatten fijn kant, delicaat borduurwerk en zachte stoffen, terwijl er geen overdaad is. Op deze manier biedt Eva vrouwen stijlvol comfort, thuis of op het werk.
Als je niet terugdeinst voor een kunstwerkje in je broek, dan zijn de knallende Muchachomalo boxershorts je op het lijf geschreven. Toch drukken de designers achter deze unieke boxershorts ons op het hart dat knallen en comfort elkaar op geen enkele manier in de weg hoeven te zitten. Muchachomalo is namelijk niet zomaar uit de lucht komen vallen: Dat voel je zodra je je Muchachomalo boxer aantrekt. 
Tijdloze collectie van Elbrina gericht op de grotere maten. Model VALERIE is mooi afgewerkt, fijn gedetailleerd en uitstekend in ondersteuning. Het draagcomfort verdiend een 10. Een zachte voorgevormde spacer BH, met het draag comfort van een Soft cup maar de ondersteuning van een voorgevormde bh. De soepele luchtdoorlatende mousse cups liften en centreren je borsten, en geven ze een volmaakt ronde vorm. De stof is driedimensionaal geweven wat zorgt voor een stevige lichtgewicht stof die optimaal ademt. De beha is afgewerkt met embroidery wat zorgt voor een luxe uitstraling.
Ze zijn al jaren een vast onderdeel van het modebeeld als het om mooie lingerie gaat: de push-up bh is de steun en toeverlaat geworden voor miljoenen vrouwen die hun figuur graag een beetje extra lift geven. 

Wil je een bijzonder decollete kies dan voor deze
Naturana push-up dirndl bh overtrokken met geborduurd kant aan de voorzijde, zacht gewatteerde cups met uitneembare vullingen voor een mooi decolletรฉ, 

Comfort en pasvorm zijn de topprioriteiten voor Blue Label door Naturana Terwijl Naturana gespecialiseerd is in basisondergoed, is Blue Label by Naturana Ingetogen en elegant, met kantdetail of all-over kant, satijnen bies en modieuze kleuren die een belangrijke vleugje vrouwelijkheid toevoegen. Het merk maakt optimaal gebruik van de ervaring en technische expertise om de beste stoffen te vinden die echte ondersteuning bieden, zonder concessies te doen aan het comfort en een perfecte pasvorm

Louisa Bracq Paris is een prachtig merk de collecties van de prรชt-ร -porter en haute couture ook voor de grotere cup en omvangs maten ! Louisa Bracq Paris werkt met de mooiste stoffen van uitstekende kwaliteit met een perfecte pasvorm! Louisa Bracq lingerie heeft een luxe uitstraling! Louisa Bracq Paris heeft een ongelofelijke goede pasvorm.

Ken jij de MInimizer al? Een minimizer bh doet het tegenovergestelde van een push-up bh. Het is een bh die je borsten kleiner laat lijken zonder ze af te knellen! Omdat een minimizer bh speciaal ontworpen is voor grotere borsten geeft het de juiste support en comfort. Laat je borsten wel รฉรฉn cup maat kleiner lijken met behulp van een minimizer bh! Door zijn pasvorm en cups verdeelt een minimizer bh je borsten over een groter oppervlak waardoor ze kleiner ogen. Door zijn zachte, gladde cups en wijde bh bandjes zorgt een minimizer bh desalniettemin voor alle support die je borsten nodig hebben.
Perfect voor elke dag รฉn favoriet bij veel vrouwen - de BH zonder beugel!
De comfortabele wireless bh is verkrijgbaar mรฉt en zonder padding en daardoor ideaal voor vrouwen die een natuurlijk silhouet willen. Dat er geen beugels in een BH zitten wil niet zeggen dat de BH geen stevigheid biedt. Naarmate de cup uit meerdere delen is opgebouwd zal de BH steviger zijn, dit komt omdat er dan minder rek in de stof zit. De vorm van het decolletรฉ wordt bij het dragen van een BH zonder beugel wel anders ten opzichte van BH's mรฉt beugel, omdat de borsten bij een BH zonder beugel minder of niet worden gesepareerd, wat als gevolg heeft dat de borsten meer bij elkaar liggen. De BH zonder beugel is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort. 
soif de vivre Laat dit seizoen je levenslust zien met deze
Marlies Dekkers 'Soif de Vivre'-collectie! 
In een prachtige lichtgele tint die elke huidskleur laat oplichten. De stof is in weelderig kant met een speels druivenmotief gewikkeld, verwijzend naar de sensualiteit van een zonovergoten wijngaard. Sierlijke gouden druiven bedeltjes voegen een sprankeling toe aan je rondingen. Durf het leven te vieren; durf JEZELF te vieren!
DAAR KRIJG JE HET WARM VAN!
Grote Update in onze heren SALE

 & super leuke Heren sokken, 


en volop heren badmode in de sale.,
Super scherp geprijsd
Al onze merken heren shorts, zwem shorts en sokken bieden een uitstekend draagcomfort 
en zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en prints. 
Dames:verras je partner ook met eens met een mooie, leuke, of ondeugende boxer. 
Of..... gebruik het als excuus om zelf ook even lekker te shoppen ;-)
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentรกrios:

Post a Comment