​Afscheid van de zomer. 🌞 Welkom voor de herfst. 🍂🌾

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


​Ooit las ik een interview waarin Claudia de Breij zei dat er een moment komt in het voor jaar waarin je huis ineens naar zomer gaat ruiken….  
Sindsdien ruik ik die geur ook. Elk jaar weer. Het is het hout van de deurposten die een zoete geur lijkt af te geven. De fruitmand die ineens tot leven lijkt te komen. De bloemen die van buiten naar binnen lonken. Het wasgoed dat buiten hangt te drogen in de zomerzon. De herfst kan ik nu nog niet ruiken. Straks misschien wel. De vochtige bladeren, de geur van paddenstoelen en de knapperige haarden van de mensen die om me heen wonen. Zo ver is het nu nog niet, maar dat de zomer ten einde is, voel ik aan alles. Dat ik een keer extra op snooze druk voordat ik uit mijn bed stap, dat ik zin heb in pompoen, in pepernoten, in de kerstboom. 
Ik wens je een mooie dag,
Scoor nu al vast jouw feest bh, Straal zelfvertrouwen uit in deze spectaculaire, limited edition uit de Femme Fatale-collectie van Marlies Dekkers! Ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum van haar ontwerpen voor powervrouwen, heeft zij deze sexy set van zilverkleurig kunstleer een upgrade gegeven. Met deze prachtige combinatie van gedurfde geweven bandjes en opvallende metalen ringen laat je je lichaam prachtig uitkomen. Durf te stralen

Droom lekker weg in je Dream Avenue bh 
Je nieuwe Dream Avenue bh is speciaal ontworpen om twee doelen te bereiken: jij loopt rond in de schitterende maar ultra comfortabele lingerie van je dromen, terwijl je jouw geliefde er gemakkelijk slapeloze nachten in kunt bezorgen. Zou dat de echte reden zijn voor de naam Dream Avenue lingerie? 

You're just too good to be true, I can't take my eyes off of you! 
Emporio Armani

 
Zonder dat het heel erg opvalt, voel je het Italiaanse aan de boxershorts van Armani. Net dat beetje verschil in pasvorm en stijl. Het materiaal is het zachtste katoen, gecombineerd met heerlijke stretch zodat de shorts mooi om het lichaam sluiten en dat ook blijven doen. Stijlvolle elegantie vinden je terug in de aantrekkelijke boxers van Emporio Armani. Niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook het draagcomfort is hoog. Deze  boxers hebben iets langere pijpjes, een dubbel gevoerd kruisstuk voor een prettige ondersteuning van de inhoud. De shorts zijn afgewerkt met een elastische tailleband van met daarop het EA logo met de adelaar.

Omarm pure vrouwelijkheid met de perfecte LingaDore bh

LingaDore houdt het graag puur, maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven. De basis blijft altijd de vrouw zelf – jij en ik dus – en alles wat ons uniek en mooi maakt. Eigenlijk is LingaDore lingerie dus een prachtige manier om te accentueren wat er al is.
O
p heel veel modellen 25% voordeel en de nieuwe Anniversary collectie is nu compleet,

Bjorn Borg:  Nood aan frisse en sportieve vibes,
dan is er BJORN BORG underwear met moderne prints, geslaagde kleurcombinaties en een knipoog naar de beroemde tennisser die zorgen voor een energieboost. Je shopt jouw BB Boxer al vanaf €9.95
Royal Lounge Junky Royale pasvormen met optimaal silhouet in je Royal Lounge Junky bh. Het blijft een echte kunst om jezelf een beetje in de hand te houden bij het ontwerpen van ondermode. Gelukkig laat elke Royal Lounge Junky bh zien dat het kan, want de sierlijke pasvormen van deze dames lingerie blijven zinderend zonder opzichtig te worden. 
NIEUW BIJ DDO RJ BODYWEAR HEREN SHORTS.
Voor mannen die niet van printjes houden is er nu de de Basic heren collectie van RJ Bodywear. . 
"The Good Life" collectie van RJ Bodywear is verantwoord geproduceerd en gemaakt van de mooiste garens. Een combinatie van Supima katoen gecombineerd met TENCEL® lyocell en Freef!t Lycra. Met deze combinatie heb je dan ook echt een kwaliteit in huis waar je hiervoor alleen maar van kon dromen!
Een heerlijk kledingstuk om je in te wentelen tijdens koeler wordende avonden. Dit LingaDore fleece jasje is een echte allrounder en is perfect voor een mooie en casual look. De effen stof en het effectgaren zijn echte highlights. Je kunt het fleece vest met een ceintuur sluiten. Het jasje is gemaakt va fluffy kunstvezels. Dit vest met capuchon is beschikbaar in de kleuren grijs en marine blauw. Shop de laatste exemplaren voor komend najaar. Nu geen 69.95 maar 29.95
Het Nederlandse merk Shiwi, bekend van de neon gekleurde zwembroeken, speelt altijd goed in op de nieuwste mode en trends. Het merk heeft kleurrijke boxers die stuk voor stuk gemaakt zijn van soepele, elastische stoffen - lees: een en al comfort - tegen een zeer betaalbare prijs. Met deze vrolijke boxers voeg je heel veel kleur toe aan je leven!

Elke dag voedingsbh sale

Bij ons is het eigenlijk elke dag voedingsbh sale, dus als je je voedingsbh's goedkoop en toch van de beste kwaliteit wilt kopen, dan gaat dat bij de grootste designer lingerie outlet van het land zeker lukken. Zwanger zijn is al speciaal genoeg om ook voor straks een speciale voedingsbh aanbieding te verdienen, vinden we zelf.

Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment