ALLEEN VANDAAG NOG. GRATIS verzenden bij bestellen vanaf € 35 & dit weekend bepaal jij zelf je korting. 😍

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dΓ© outlet winkel van Nederland en BelgiΓ«. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!

 
Het is de laatste dag van ons,
 
Glamour weekend

Dit weekend zullen wij je bestelling
GRATIS VERZENDEN 

VANAF € 35.-

Vandaag is het de laatste dag van het Glamour weekend .
Dus bestel voor 35 euro of meer en wij betalen je verzendkosten.
Het is ook de laatste dag dat je de code kunt gebruiken!
 

Ontvang 10 % extra voordeel

over je gehele bestelling met de code


" Glam10 "

Let op: de code dien je zelf in te voeren bij het afronden van je bestelling.
De code is geldig vrijdag 25/09 17.00 t/m zondag 27/09.
Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend.
Ik heb er nog over getwijfeld nog een extra korting..., maar als jullie het nou leuk vinden, dan kan het toch best wel...toch. Niets is leuker dan elk seizoen nieuwe kleren te kopen, maar begin goed, en start altijd eerst met nieuwe lingerie.
Dus hoe meer je besteld, des te meer voordeel heb je.


Ontvang ook nog eens 10 % extra voordeel over je
gehele bestelling met de code
" Glam10 "


Let op: de code dien je zelf in te voeren bij het afronden van je bestelling, De code is geldig vrijdag 25/09 17.00 t/m zondag 27/09 
Let Op: Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend.
Puur vrouwelijk! Een corselet body van bijzonder zacht en vlak kant met een delicaat bloemdesign. Door de fijne power tule rondom het buikdeel van deze Anita body FIORE  wordt het silhouet heel mooi gevormd. De ritssluiting zorgt voor comfortabel aan- en uittrekken. Shop voor komend najaar deze of één van de vele  andere mooie bodys, 
Marlies Dekkers online. Deze stijl is voor de dame die haar eigen stijl bedenkt, om haar opstandige modegedrag te tonen, of om zichzelf die kleine extra rebelse boost te geven. Anything is possible with the perfect bra and the right lipstick! Geef je garderobe een vleugje passie en trots met de tartan Gloria! Powerdressen is nog nooit zo sensueel geweest…Voor deze glorieuze collectie combineerde Marlies Dekkers een flatteuze pasvorm met stoere Highlander achtige details, zoals het zwart-blauwe ruitpatroon en de stoere kunstleren versieringen. Durf dit seizoen je innerlijke 'Braveheart' te laten zien!
GO WILD! In onze bestseller Dream Avenue
 Bent je een echte vamp of meer down to earth? Lingerie is voor veel vrouwen heel belangrijk. Door een mooi, setje te dragen zit je al snel goed in je vel. Maar weet je eigenlijk wat de lingerie kleur vertelt? Probeer het zelf eens! Probeer dan zowel een zwarte BH, een powder BH en een rode BH van hetzelfde model, en ervaar hoe volledig anders ze u laten voelen en eruit zien! Laten dit nu juist de kleuren van de lingerie van het mooie merk Dream Avenue zijn..

 

Verwen jezelf met luxe nachtmode om tijdens de koelere dagen heerlijk te relaxen. Hoe elegant kan een lekkere luie look eigenlijk zijn? Mooie nachtmode maakt van elke nacht automatisch een klein slaapfeestje. Want wat kan het nou voor kwaad om vlak voordat je je bedje in stapt nog even een piepklein zwierig rondedansje door de badkamer te doen? Slapen in een echte baljurk is voor niemand een pretje, maar nachtgoed waarin je je op een bal waant, daar word je toch gewoon gelukkig van?

 

Goed verpakt, maar wel met voordeel....
Behoeft geen uitleg toch... 
Veel te veel leuke onderbroekjes  uit de OnderbroekenLol van DDO 
Heel veel leuk slips tot 7.50 euro.
-50% Shop till you drop!
Heel veel nieuwe maten aangevuld in onze oudere collecties,
#After Eden   &  #After Eden D-cup & Up 
PSST met de code GLAM10 nog eens 10% extra voordeel er bovenop!
Pink isn't just a colour, it's an attitude
Gegarandeerd de aandacht: De Charlize beugelbeha heeft een vrouwelijke snit en liefdevolle details. Het decolletΓ© is adembenemend mooi. Het gebloemde borduurwerk in combinatie met het fijne patroon in jacquard zorgt voor een verleidelijke look. Hoogwaardig microvezel in de cups en de geΓ―ntegreerd borstondersteuning in de grotere cups, zorgen voor een stevige ondersteuning en optimaal draagcomfort.
Heeft je badmode je vakantie niet overleeft. Of toch nog even weg met de herfst vakantie.
Geen paniek wij hebben nog heel veel leuke badmode voor je, en ook nog eens met heel veel extra voordeel.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment