Dit weekend GRATIS verzenden vanaf 35,-...Alles ziet er anders uit als de zon schijnt ☀

 
                          
 Zoveel leuke After Eden & After Eden D cup & Up  items in onze
Bh's, slips, strings, boxers, jarretels... met minimaal 50% korting
Wat kies jij?! 
De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!

 

Omdat we i.v.m het mooie weer zin hebben iets te vieren, hebben wij dit weekend 

GRATIS VERZENDEN vanaf 35,-


Ik weet dat niet iedereen het met me eens zal zijn, maar ik kan dus écht niet wachten tot de herfst eenmaal begonnen is. Want hoe leuk ik het ook vind om dit weekend nog heerlijk de zon in mijn gezicht te voelen schijnen, en hoe gezellig het ook is om toch nog even zonder jas aan op het terras van een lekker drankje te genieten, heb ik nu ook steeds vaker weer zin in warme thee met een dekentje op de bank. Kaarsjes aan, goede film, regen horen kletteren op het raam. Dat heeft toch ook iets heel sfeervols.

Maar wat ook leuk is, bij de herfst hoort ook gewoon een hele nieuwe garderobe (oké, niet helemaal nieuw, maar wel een paar nieuwe items). En hoe draag je die het beste, nou gewoon starten met een goede basis....juist ja een goed begin met wat je er onder draagt.

Sta je al in de startblokken om je online winkelmandje zo snel mogelijk te vullen? Ready, set, GO!
LingaDore wordt 15 jaar en viert het met jou!
Dit seizoen viert LingaDore haar 15-jarig jubileum: tijd voor een feestje dus.

Ter ere van deze verjaardag heeft LingaDore naast een heel feestelijke collectie ook een jubileum set, verkrijgbaar in 2 kleuren: feestelijk zwart en warm hazel. De bh in deze set heeft de feestprijs van €39,95
En weer voordeel op Marlies Dekkers, zoals deze Gloria. De GLORIA is door Marlies ontworpen voor vrouwen die graag het voortouw nemen. Zij heeft zich laten inspireren door de gangster film "Gloria". Deze parel was baanbrekend in de geschiedenis van film en feminisme. Voor deze collectie heeft zij Gloria's kracht gekoppeld aan het idee van power suits. In haar ontwerp is dit vertaald naar krachtige patronen en macho bretel bandjes. Draag haar Gloria en bevrijd je innerlijke alfa!
 Louisa Bracq 
NU MET KORTINGEN TOT 25%   is een prachtig merk de collecties van de prêt-à-porter en haute couture ook voor de grotere cup en omvangs maten ! Louisa Bracq Paris werkt met de mooiste stoffen van uitstekende kwaliteit met een perfecte pasvorm! Louisa Bracqlingerie heeft een luxe uitstraling! Louisa Bracq is een lingerielabel dat pas sinds kort bestaat, maar vervaardigd wordt door een bedrijf dat al in 1886 is opgericht. LouisaBracq is gespecialiseerd in de fabricage van uiterst verfijnd kant. Doordat LouisaBracq de benodigde stoffen zelf produceerd, wordt zeer kostenefficient gewerkt en kan de collectie tegen een zeer concurerende prijs worden aangeboden. LouisaBracq Paris heeft een ongelofelijke goede pasvorm.

EVA: VERLEIDELIJK EN GERAFFINEERD

Eva lingerie is een onderdeel van Naturana.  Sinds kort hebben de collecties een ware metamorfose ondergaan. Hierdoor is het uitgegroeid tot een volwaardig lingerie label met daarnaast prachtige lounge kleding. Deze lingerie manifesteert zich als verleidelijk, geraffineerd en met oog voor detail. Dankzij de combinatie van de verschillende hoogwaardige materialen zijn de ontwerpen zeer comfortabel om te dragen dit geld tevens voor hun mooie kleding.

NIEUW BIJ DDO RJ BODYWEAR HEREN SHORTS.
"The Good Life" collectie van RJ Bodywear is gemaakt van een combinatie van de mooiste garens. Een combinatie van Supima katoen gecombineerd met TENCEL® lyocell en Freef!t Lycra. Met deze combinatie hebben we een kwaliteit in huis waar we hiervoor alleen maar van konden dromen!
De herfst kan pas echt groots beginnen met de nieuwe Elbrina grote maten collectie binnen!  En wauw, bij NIEUW wordt je niet teleurgesteld. Misschien ken je Elbrina al, de 'grote zus' van After Eden, zo niet dan maak je hier gelijk kennis met haar.
Ben jij een herenstring-man?
Misschien voor veel mannen nog nieuw en misschien zelfs wat ongemakkelijk, maar hij is officieel geaccepteerd is als vorm van herenlingerie. Dit wordt ook wel bewezen door het feit dat veel grote merken heren strings in hun assortiment opnemen. Daarom hebben wij ze nu ook  in onze webshop. Try it, you might like it. 

Liever geen herenstring ... Dan hebben we nog heel veel leuke andere heren ondermode voor je in de uitverkoop.,
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment