“Elke vrouw voelt zich tien keer mooier wanneer ze mooie lingerie draagt”💋

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


De zomer loopt op haar eindje, en de herfst staat om de hoek. Tijd voor een nieuwe garderobe. Bij aanschaf van je nieuwe garderobe denk je vaak aan welke kleding je nog wilt hebben, maar er is één categorie die we vaak vergeten en dat is lingerie. Onterecht, want lingerie zorgt ervoor dat jij jouw outfit draagt als een krachtige vrouw. Ook al ziet niemand anders het, jij voelt je op en top vrouwelijk in mooie lingerie. Natuurlijk is lingerie ook functioneel, daar begint het mee, maar sexy lingerie zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf laat zien. Denk niet dat je maatje Doutzen Kroes moet hebben om verleidelijke lingerie te kunnen dragen. Elke vrouw in elke maat voelt zich stukken beter wanneer ze comfortabele en vrouwelijke lingerie draagt. Het draait bij fashion niet alleen om de eerste indruk, maar ook om wat je eronder draagt…
Vier het leven en de liefde met de kleurrijke No Te Olvido- collectie van Marlies Dekkers!  Zij koos voor een flatterende lichtblauwe tint in combinatie met een handgeschreven gedicht en illustraties om een sensationele print mee te creëren. De sensuele bandjes - gedecoreerd met sierlijke, handgeschilderde gouden ananas bedeltjes - geven je rondingen een tropische flair. Durf onvergetelijk te zijn! 'Viva la vida!'. (Haal alles uit het leven!).
After Eden  en voor onze curvy ladies is er 
After Eden D cup & Up. Show die sexy vormen
Embrace your curves, want die mogen zeker wel gezien worden! Want wat is er mis met een paar goede heupen, een welgevormde bil en/of een volle boezem? Juist: helemaal niks. 
En wij begrijpen, dat het soms moeilijk kan zijn om lingerie te vinden om deze vrouwelijke vormen te benadrukken. En dat is waar DDO om de hoek komt kijken. 
Want met deze After Eden modellen voor vrouwen met een maatje meer hoef jij niet meer te stressen. 
Nee, ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag dragen. Het gaat er tenslotte om waar jij jezelf mooi in voelt. 
Voorspellen de weer goden na het weekeinde misschien wel temperaturen van zo'n 23 à 24 graden 
En laten wij nu nog meer badmode in de SALE hebben.
DAAR KRIJG JE HET WARM VAN!
Grote Update in onze heren SALE
 & super leuke Heren sokken, 

en volop heren badmode in de sale.,

Super scherp geprijsd
Al onze merken heren shorts, zwem shorts en sokken bieden een uitstekend draagcomfort 
en zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en prints. 
Dames:verras je partner ook met eens met een mooie, leuke, of ondeugende boxer. 
Of..... gebruik het als excuus om zelf ook even lekker te shoppen ;-)

Lingadore Lingerie tot - 50% voordeel op heel veel modellen.

LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels.
Dit geeft het merk een extravagante en sensuele uitstraling. 
De series van LingaDore zijn bovendien zeer uitgebreid,
waardoor elke vrouw haar lingerie set geheel naar eigen smaak kan samenstellen.

Emporio Armani SALE
Deze lingerie is er voor De klassieke dame

Als dame moet de ondermode sjiek zijn. Waar het vroeger verborgen moest zijn mag het tegenwoordig getoond worden voor een sensueel en speels effect. Armani dames ondergoed houdt daar in zijn subtiliteit duidelijk rekening mee in de fijne afwerking. Een Armani BH, slip of dames string is van uitstekende kwaliteit en gemaakt van de beste stoffen.
Maar ook voor De jonge vrouw
Voor de jongere vrouwen onder ons kan dat anders zijn. Naast sexy en speels brengt Armani ook een heel scala aan kleuren in beeld en weet daarmee een combinatie te creëeren wat graag gedragen en gezien mag worden. Uitdagend en kleurrijk en sportief zijn de sleutelwoorden voor deze lijn, waarbij ook het merk zelf getoond mag worden.
Goed nieuws voor jou, Alle Stormen shorts zijn gemaakt van bamboe. Stormen is een merk voor de man die een verantwoord product wil, maar ook houdt van kwaliteit en design. Daarom zijn de boxers van Stormen verkrijgbaar met en zonder een dessin aan de linker zijkant.

Boxershorts gemaakt van bamboe hebben vele voordelen ten opzichte van katoen, Het valt zacht en soepel om de huid en je voelt direct het verschil met katoen. Het is ademend en neemt 3x zoveel vocht (zweet) op als katoen, waardoor het zeer geschikt is voor sporters. Het is hypoallergeen en antiallergisch en dus uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het is hygiënisch door de antibacteriële stof die bamboe bevat en onaangename geuren voorkomt. Het is thermo regulerend en isolerend en draagt juist koel in de zomer, en warm in de winter wanneer het koud is. Bamboe textiel kan gewoon in de wasmachine, bij voorkeur niet hoger dan 40 graden, geen wasverzachter gebruiken, en mag in de droger
Er zijn meisjes die niet kunnen wachten totdat ze ook een bh kunnen kopen, omdat bijvoorbeeld hun vriendinnen er al een hebben. Maar er zijn ook meisjes die het helemaal niks vinden omdat ze bijvoorbeeld de eerste van de klas zijn. Belangrijk is om te weten dat het allemaal heel normaal en natuurlijk is en dat je je niet hoeft te schamen. Vrijwel geen enkel meisje is echt helemaal tevreden over haar borsten. Toch moeten we het ermee doen.  En je zoekt het liever eerst zelf uit, maar misschien vind je het stiekem toch wel fijn als je moeder je helpt? Je moeder draagt tenslotte ook een bh, dus gek zal ze het niet vinden als jij haar hulp vraagt!   Je kan natuurlijk naar een winkel gaan om daar je eerste bh te kopen (bijvoorbeeld samen met je moeder). Het makkelijke hiervan is dat het winkel personeel je kan helpen bij het vinden van een eerste bh die bij jou past. Vind je het toch te spannend om een bh te kopen in de winkel? Meet dan thuis op welke bh maat je ongeveer nodig hebt. En bestel samen met je moeder een aantal leuke bh's online er zijn hele leuke Boobs & Bloomers bh'tjes te vinden en op deze manier kan je gewoon rustig op je gemak in je eigen kamer passen en kijken wat wel en niet lekker zit. 

Deze Elbrina voorgevormde spacer bh's dragen uiterst comfortabel. De stof is driedimensionaal geweven wat zorgt voor een stevige lichtgewicht stof die optimaal ademt. De beha is afgewerkt met embroidery en gaas bij de bandjes wat zorgt voor een luxe uitstraling. 

- In maat  75/95 - B-G cup in meerder kleuren verkrijgbaar
- Verstelbare bandjes middels schuifmechanisme 
- Met beugel 
- Afhankelijk van maat 4 x 2 haakssluiting of 4 x 3 haakssluiting 
- Bijpassende slip verkrijgbaar 

"Met Sloggi ondergoed is iedere dag een genot!"

Wanneer je het soepele Sloggi ondergoed draagt wil je al snel niets anders meer. En waarom zou je ook, als je je beter voelt dan ooit tevoren met dit eersteklas ondergoed aan je lijf! Iedere dag is een genot wanneer je onder jouw favoriete kleding een perfect passende BH en een van de comfortabele slips uit de collectie Sloggi damesondergoed aan hebt.

Sloggi Heren Ondergoed
Wij omschrijven Sloggi heren ondergoed graag als mannelijk, puur, luchtig én super comfy. Dankzij het hoge draagcomfort zijn de slips en shirts ideaal voor dagelijks gebruik. Mannelijk ondergoed in een comfortabel jasje. You will like it..

Mila Swimwear is een Nederlands merk met exclusieve badkleding voor dames  in een betaalbaar prijsniveau.
De Mila collectie heeft een rijke uitstraling. De luxere designs en modellen hebben een perfecte pasvorm. 

De badpakken zijn gevoerd met een powernet voor een slank silhouet en het aanbod in tankini's is divers. 

Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment