Give him a reason to stare 😘

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dΓ© outlet winkel van Nederland en BelgiΓ«. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Krijg jij zo langzaam aan ook weer zo'n zin in gezelligheid?
Dan starten we gewoon nu thuis het 'gezellig-binnen-seizoen'. 
Hebben wij gelijk een paar gezellige aanbiedingen voor je die je vast wel wilt hebben.

Kussentjes en dekentjes in de aanslag Extra kaarsen aan en een heerlijk glas rode wijn erbij. Je bent er helemaal klaar voor, en je weet hier bij ons op de site is het altijd gezellig en ben je altijd welkom.

Gewoon lekker knus met je mobiel of tablet op de bank genieten van alle mooie aanbiedingen & het laatste nieuws van afgelopen week. We hebben het hieronder allemaal verzameld voor je.
 
Veel plezier en geniet ervan. Heb je verdiend!
Liefs van de dames en natuurlijk ook van de heren van DDO
De LingaDore Nine Iron Jacquard Voorgevormde BH - Grijs is charmant en heerlijk comfortabel. De bh is gemaakt van heerlijk zachte en soepele materialen van hoge kwaliteit voor een geweldige pasvorm. De voorgevormde cups zijn voorzien van ondersteunende beugels. De cups zijn overtrokken met Point D'Esprit patroon tule en sierlijk kant. Door het tule schijnt een zachte ondertoon voor een romantische uitstraling. Het kant heeft een geschulpt randje en bestaat uit een romantisch bloemen en een speels gevlekt patroon. Tussen de cups is een sieraad aangebracht. Met de verstelbare schouderbandjes en de dubbele haaksluiting op de rug maak je deze bh perfect passend bij jouw lichaam.
Voor nog geen tientje shop je bij DDO al een Bjorn Borg Boxer!
Alle boxershorts van Bjorn Borg zijn gemaakt van 95% katoen, gemengd met 5% elasthaan (stretch).
Hierdoor voelen de shorts zacht en comfortabel aan. Verder zijn de pijpjes van de Bjorn Borg boxershorts net ietsje langer dan gebruikelijk voor extra draagcomfort. De tailleband van elastiek is voorzien van een herkenbaar Bjorn Borg logo.
En nu pak je nog even 50% voordeel mee!
Je Krachtig en uniek voelen, dat kan met de lingerie van  After Eden
Deze lingerie setjes zijn stuk voor stuk gemaakt met oog voor detail en zijn van hoge kwaliteit. Dit maakt dat de lingerie setjes een uitstekende pasvorm hebben en jouw vrouwelijke vormen perfect laten uitkomen. Met een mooi setje kun je jouw partner eens verrassen of je juist ultiem vrouwelijk voelen. After Eden Lingerie is er in verschillende soorten en maten. sensuele kanten body's Lingerie met subtiele doorschijnende details, Kies sensueel pastel, spannend rood, of killer underwear in black, After Eden heeft het. 
NIEUW BIJ DDO!
RJ Bodywear een heren ondergoed merk dat de missie heeft om de wereld van onderop te veranderen.

RJ Pure Color – Kleur je dag met de in NL ontwikkelde RJ Pure Color – collectie gemaakt van een polyamide microfibre. Deze polyamide microvezels zorgen voor goed ademende eigenschappen en snelle afvoer van transpiratievocht. Polyamide, oorspronkelijk een goedkoper en duurzamer alternatief voor zijde, is veerkrachtig en bestand tegen kreuken, heeft een luxueuze uitstraling en sluit perfect om het lichaam. Kortom shorts met een uitmuntend draagcomfort. Zo is er in alle artikelen gekozen voor het gebruik van platte naden, deze voel je niet en zie je niet. De Pure Color collectie knelt niet, irriteert niet, is enorm rekbaar en heeft alle eigenschappen om er lekker in te kunnen bewegen en je goed te voelen. De shorts zijn beschikbaar in vele kleuren. Daardoor kun je elke dag je ondergoed matchen met je outfit 
De 'Royal Delite' van Royal Lounge Junky is een beugelloze BH met voorgevormde cups en een met extra brede achterkant. Door de slimme cup techniek geeft de cup optimale ondersteuning. Door het super zachte materiaal voelt de BH als een tweede huid! De zijkanten sluiten mooi strak af en camoufleren daardoor probleemzones. Extra platte, naadloze randafwerking voor aangenaam draagcomfort. 
Bij het openen van je ondergoedlade springt deze Trunk boxer direct in het oog. Niet alleen de Manga Bear is opvallend, want ook de tailleband trekt de aandacht. En dan hebben we het nog niet eens over de zachte, katoenen stof gehad! Verpakt in een bijzondere metalen geschenkdoos deze prachtige heren trunk van Emporio Armani. Dit short heeft in de tailleband van 3 cm hoog in glansdraad, het Emporio Armani logo en de adelaar geweven. Op de linkerpijp is een Manga Bear applicatie gedrukt Het voorpand kruis is dubbel gevoerd en over het achterpand lopen twee naden. Een prachtig cadeau om te geven maar zeker ook om te krijgen!
Er is lingerie voor elk soort vrouw; Elbrina is er voor de dames met voorkeur voor de klassiekere modellen. De bh's zijn vaak iets ruimer en bedekken meer. Ook zijn ze meestal afgewerkt met een kanten elementje, bijvoorbeeld aan de rand van het slipje of de beha.Hoewel je bij klassiek misschien eerst denkt aan saai, sober en juist on-sexy, is bij Elbrina het tegendeel waar. Het grote aanbod aan mogelijkheden in slipjes en BH's bewijst dat dan ook.De variatie in kleur is afhankelijk van het seizoen en voor de komende feestmaand zijn er modellen met goud of zilver afwerking beschikbaar voor een extra feestelijke uitstraling.
Voor mannen is er de SLOGGI herencollectie. Bij dit merk zij diverse modellen verkrijgbaar als 2 pack. Op deze manier vul je je ondergoed lade snel aan met kwalitatief goed ondergoed. Gemaakt van hoogwaardige materialen  wat niet alleen zorgt voor een heerlijk draagcomfort.. maar het blijft ook goed zitten en kruipt niet op. De collectie bestaat uit verschillende modellen waaronder de sport brief, short, boxershort en shorty. Daarnaast nog een aantal fijne bijpassende T-shirts. Gewoon goed ondergoed dat jaren mooi blijft, dat is ten Sloggi voor heren.
SLOGGI  Hemels ondergoed voor alle dames - voor iedere gelegenheid
Super trendy en sexy, comfortabel en elastisch. Geen wonder dat dames vallen voor sloggi invisible.  De prachtige snit past perfect en is zelfs onder de meest strakke kleding niet te zien. Het heerlijk zachte gevoel komt door het gebruikte Sensitive materiaal, een unieke mix van Meryl® en Lycra® vezels. Of ga voor een basis slip uit de Basic-collectie, een Light-slip die totaal onzichtbaar is onder strakke kleding voor een glaseffect, of kies voor de chique Romance-collectie: slips met een kanten toevoeging. Ook voor sportieve activiteiten of gewoon comfortabel ondergoed. Sloggi heeft ondergoed voor alle dames. Gewoon goed ondergoed van hoge kwaliteit voor lang draagplezier!
 Muchachomalo 
En ook nog eens met 40% korting.

De Muchachomalo kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...

- Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn.
- Hij is zelfverzekerd.
- Kent zijn gedachten.
- Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's.
- Als een natuurlijke leider resoneren zijn ideeΓ«n en enthousiasme met     anderen.
- Hij werkt hard en blaast stoom uit tijdens zijn avontuurlijke weekenden. 
- Hij is zelden alleen. Vrienden waarderen hem voor zijn moed en   eerlijkheid.
- Vrouwen vinden hem buitengewoon aantrekkelijk.
- Hij is charmant. Zorgt voor zichzelf. Is fit. Zelfverzekerd.
- Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus.
- De Muchachomalo-man inspireert en verrast.
En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte. 
Let your dreams blossom.
Hoe elegant kan een lekkere luie look eigenlijk zijn? De vrolijkste bloemmotiefjes lachen je tegemoet als je voor een printje kiest, maar ook de effen ontwerpen zijn in al hun slimme eenvoud sterke staaltjes van modeontwerp. Of je nu gaat voor een pyjama met boordjes voor dat extra warm ingepakte gevoel, of juist liever iets draagt dat losjes om je lijf valt voor een luchtig gevoel, met ons aanbod nachtmode kun je altijd op je eigen manier uitkijken naar een lekker nachtje slaap.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment