Hello new arrivals 🍁! It’s so lovely to meet you ❤️

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Herfst kleuren vullen het bos. Maar Vinden we dat erg? Nee hoor, dat voelt eigenlijk best lekker.
We maken het binnen gezellig. Langere avonden met meer aandacht voor elkaar.

En er is bij DDO weer zo veel nieuws te beleven. Gewoon, zomaar omdat DDO er alles aan doet om jou keer op keer weer te verrassen. Zodat een dag shoppen bij dutchdesignersoutlet.com nooit hetzelfde is en je altijd weer opnieuw geïnspireerd raakt wanneer je naar binnen gaat. Je voelt je met zoveel voordeel ook nooit schuldig als je weer een leuke bestelling hebt geplaatst ;-)
 
Is jouw lingerielade al gevuld met mooie herfst kleuren? Inmiddels zijn er al een hoop prachtige lingerie collecties voor de herfst/winter binnen gekomen
Kijk maar snel wat we tot nu nieuw voor je hebben.


 

Dit jaar bestaat LingaDore alweer 15 jaar. Kortom, reden voor een feestje! Ter ere van het jubileum, heeft het merk een jubileumset ontwikkeld. Daarnaast lanceert het merk de nieuwe herfst/wintercollectie die uit zeven afwisselende series bestaat. Vooral de body is een echte eyecatcher.

Anita Active sport bh's zijn onovertroffen in huidvriendelijkheid
Bij de Anita Active sport bh draait het allemaal om het perfecte draagcomfort. Daar zit 'm ook meteen de moeilijkheid, want die zie je niet op een plaatje. Die moet je voelen! High tot extreme support, maar met zachtheid.  Dat bieden de sport bh's van Anita Active. Tot in de zeer grote maten zijn er meerdere modellen verkrijgbaar die zonder uitzondering zeer comfortabel dragen. Alle toegepaste materialen zorgen voor een uitgebalanceerd huidklimaat. Absoluut onovertroffen is het heerlijk zachte en ademende microfiber badstof waarmee de modellen gevoerd zijn. Je sportprestaties kunnen keihard zijn, met een Anita Active sport bh omhul je je met zachtheid.
Een heerlijk kledingstuk om je in te wentelen tijdens lange avonden. Dit LingaDore fleece jasje is een echte allrounder en is perfect voor een mooie en casual look. De effen stof en het effectgaren zijn echte highlights. Je kunt het fleece vest met een ceintuur sluiten. Het jasje is gemaakt va fluffy kunstvezels. Dit vest met capuchon is beschikbaar in de kleuren grijs en marine blauw. Shop de laatste exemplaren voor komend najaar. Nu geen 69.95 maar 29.95
Muchachomalo komt met the coolste boxers ever 
In hun collecties zitten creaties die jouw hoofd, eum, billen koel houden deze zomer. 

De onderbroeken van Muchachomalo staan altijd bekend om hun vrolijke en stoute printjes. De mannen die deze onderbroeken dragen kunnen u uit ervaring vertellen, dat deze heerlijk zitten en kwalitatief hartstikke mooi blijven. 
Puur vrouwelijk! Een corselet body van bijzonder zacht en vlak kant met een delicaat bloemdesign. Door de fijne power tule rondom het buikdeel van deze Anita body FIORE  wordt het silhouet heel mooi gevormd. De ritssluiting zorgt voor comfortabel aan- en uittrekken. Shop voor komend najaar deze of één van de vele  andere mooie bodys, 
Met mix match lingerie bedoelen we dat LingaDore Daily lingerie zo gemakkelijk onderling te combineren is, dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt op de mogelijkheden. De collectie is ontworpen met een duidelijke kijk op het geheel, dus je mag naar hartenlust spelen met de vrolijke kleuren die de slips, strings, de beroemde LingaDore push-up bh's en al het andere moois dat LingaDore Daily lingerie voor je in petto heeft.
Al Instagrammed zit je jezelf af te vragen: zijn er nog natural beauties of is alles nep? Opgepompte lipjes, dito billen en borsten! Terwijl je nét zat te denken, waar blijft toch die mooie lingerie voor mij als echte, naturelle dame met een lijn die gezien mag worden?. Natuurlijk popt dan direct Dutch Designers Outlet op! En kan jouw dag niet meer stuk.  Naturana lingerie is zó goed qua pasvorm, dat modellen jaren meegaan. Klassiek, tijdloos én modern. Een superlook die écht is en echt goed aanvoelt. Lekker dus, niet alleen voor je lijflijntje, maar ook voor de lijn van je portemonnee.
OUT OF THE BLUE

Als er één tint is die je dit najaar in je lingerielade moet hebben, dan is dat blauw.  In Blue straal jij kracht uit en voel je je een power woman. Perfect voor de vrouwen die zich 24/7 stijlvol willen voelen! Welke blauwe lingerie set verovert jouw hart? 
Verwen jezelf met luxe nachtmode om tijdens de koelere dagen heerlijk te relaxen. Hoe elegant kan een lekkere luie look eigenlijk zijn? Mooie nachtmode maakt van elke nacht automatisch een klein slaapfeestje. Want wat kan het nou voor kwaad om vlak voordat je je bedje in stapt nog even een piepklein zwierig rondedansje door de badkamer te doen? Slapen in een echte baljurk is voor niemand een pretje, maar nachtgoed waarin je je op een bal waant, daar word je toch gewoon gelukkig van?

De 'Royal Delite' van Royal Lounge Junky is een beugelloze BH met voorgevormde cup. Door de slimme cup techniek geeft de cup optimale ondersteuning. Door het super zachte materiaal voelt de BH als een tweede huid! De zijkanten sluiten mooi strak af en camoufleren daardoor probleemzones. Extra platte, naadloze randafwerking voor aangenaam draagcomfort.

Een terugkomende trend voor aankomende herfst is kant. Hou jij ook zo van kant? Wanneer je lingerie van kant aanhebt, voel je je gelijk sexy. Zo kun je een simpele outfit toch heel verleidelijk maken! Kijk eens naar deze mooie lingerie van Louisa Bracq. Deze elegante lingerie is een echte aanwinst voor je lingerie collectie.

Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment