JA, OKÉ, HET PAST… en staat je super.😍

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Maar dat kun je echt niet meer aan. Niet op deze leeftijd, je bent geen achttien meer. Zeg! Wie maakt dat nou eigenlijk voor me uit? Maar als ik mezelf dan in de spiegel zie, dan bedenk ik toch dat er een tijd van komen en een tijd van gaan is, wat bepaalde kleding betreft. En dan ben ik meteen jaloers die mooie Italiaanse iets oudere dames, met hun klassieke kleding in klassieke kleuren. Had ik maar een ietsepietsie van dat gen van hen, denk ik heel jaloers wel eens. Maar ja, nuchtere Hollander hè?
En als nuchtere Hollanders worden we altijd blij van een voordeeltje, laten wij bij DDO en nu heel veel voor je hebben !.
NO BLUE MONDAYS BIJ DDO
Je draagt ze (bijna 😉) elke dag.
Het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt,
dus dan ze kunnen net zo goed,
mooi, chique, sexy of schattig zijn, toch ?!
Dutch Designers Outlet OnderbroekenLol is 100% leuk
Alle slips tussen €1.00 & €7.50
Binnen onze grootse online collectie heren shorts, hebben we ook een ruim sale aanbod met merken als
Armani en Bjorn Borg, ZacciniFreegun, en nog veel  meer.
Ben je dus op zoek naar een kekke comfotabele boxer met leuke korting, neem dan ook eens een kijkje binnen de heren sale 
Shop en scoor je nieuwe boxer voor het komend seizoen tegen een zeer scherpe prijs.
Anita Esensuals Vanaf vandaag hebben we deze nieuwe comfortabele n aadloze slips in ons assortiment. Deze heerlijke slips uitgevoerd in heerlijk zacht, extreem elastisch en comfortabel materiaal zijn een aanvulling voor elke lingerielade. Het materiaal past zich aan aan de verschillende lichaamsvormen aan en zit als een tweede huid. Knelt niet, zakt niet af en is dankzij de plat getapete zijnaden en de vlakke afsluitingen in de taille en rond de benen onzichtbaar, zelfs onder zeer strakke kleding. Kortom dit is de perfecte slip voor elke dag Verkrijgbaar in hipster en high waist in de kleuren 'black, anthracite, berry & desert'.

Donkerblauw, never out of fashion!

Maar bij DDO zijn gewoon alle kleuren
After Eden en After Eden D cup & Up n de SALE
   The best color in the whole world is the one that looks good on you!   
De nieuwe LingaDore modellen staan online! LingaDore houdt het graag puur, maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven. De basis blijft altijd de vrouw zelf – jij en ik dus – en alles wat ons uniek en mooi maakt. Eigenlijk is LingaDore lingerie dus een prachtige manier om te accentueren wat er al is. 
Blue is the new black
Vind je zwarte lingerie vaak te hard op je huid? Dan vormt blauw een perfect alternatief.
Straal je schoonheid uit want Ook Missya heeft  OPRUIMING en mooie blauwe modellen.

Nog nieuwe badmode nodig  Nu shop je heel veel badmode met 50% korting 

Bijvoorbeeld Anita / Rosa Faia badmode laat je rondingen perfect uitkomen en vormt met functionele shaping je figuur op aangename wijze. Anita biedt, naast het sierlijke Mix & Match assortiment, trendy swimwear tot in grote cupmaten. Met Bra sized swimwear maken we met de badmode van Anita een einde aan deze eeuwige zoektocht.

Kort gezegd betekent Bra sized swimwear simpelweg dat de bikini, tankini of het badpak is voorzien van de wel bekende cupmaten.
En de badmode van Anita is verkrijgbaar in cup B t/m H en t/m omvang 105

💁 Divas don't do drama, they do business!
Maar pas op 
Going, going... Gone :

Your first bra! Trendy lingerie setjes en super leuke badmode voor jonge meiden.   En niet alleen in blauw ;-)
Als het eindelijk tijd is voor je eerste bh wil je natuurlijk wel een leuke!. Boobs & Bloomers heeft een super leuke collectie lingerie voor jonge meiden met schattige bh'tjes verkrijgbaar in de maten 65AA t/m 80B met leuke matching hipsters maat XXS t/m L. 

De collectie van Boobs & Bloomers bestaat niet alleen uit vrolijke tienerbh's en slips, maar heeft ook een geweldig leuke collectie badmode voor trendy girls. De Voordeligste Boobs & Bloomers onder of bad mode shop je natuurlijk hier in jouw Boobs & Bloomers Outlet

Hij wil het ook allemaal. Anno 2020 Vrouwen kunnen vrijwel alles wat mannen ook kunnen, Maar ook veel verschillen in ondermode tussen man en vrouw zijn verdwenen. Ook mannen willen keuze en kleur en bovenal meer voor minder. Daarom ook voor hem mooie ondermode van goede kwaliteit, en ook voor hem een scherpe prijs. 

En dat is wat hij krijgt. DDO presenteert een stijlvolle collectie lekker zittende onder mode waarbij niet is bezuinigd op kwaliteit.
Dankzij jarenlange ervaring weten we dit aanbod van heren collecties toch betaalbaar te houden.

ANITA EXTREME CONTROL python print Sport bh en Sport pant
Je borsten kunnen verplaatsingen tot 14 cm ondergaan wanneer er geen ondersteuning aanwezig is tijdens het trainen (bron). Onvoldoende borstondersteuning, in combinatie met overmatige borstbeweging, is de meest waarschijnlijke oorzaak van pijnlijke en gevoelige borsten na het sporten (bron). Dat er dus voor elke sport een ander niveau van ondersteuning nodig is, heb je misschien nooit geweten?
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment