OP DEZE LEEFTIJD VINDEN WE ONSZELF HET LEUKST!

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


We voelen ons allemaal af en toe onzeker en dat is helemaal niet erg. Ook niet iets om je voor te schamen. Nu blijkt dat er een leeftijd is waarop je je het lekkerst voelt over jezelf, en dat is zo rond je zestigste. Je hebt dan de minste twijfels over wie je bent en wat je doet. Je geniet meer van het leven en je neemt jezelf zoals je bent. Als puber kun je vaker twijfelen over je eigen kunnen, maar dat vertrouwen wordt met de dag alleen maar groter. En de echte piek beleef je dus rond je zestigste: niemand die jou dan nog kan kleineren. Heerlijk toch? Onthoud maar gewoon dat je er écht mag zijn ongeacht je leeftijd! 
 
Je draagt ze (bijna 😉) elke dag.
Het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt,
dus dan ze kunnen net zo goed, mooi, chique, sexy of schattig zijn, toch ?!
Dutch Designers Outlet OnderbroekenLol is 100% leuk
Alle slips tussen €1.00 & €7.50
Anita Esensuals Vanaf vandaag hebben we deze nieuwe comfortabele naadloze slips in ons assortiment. Deze heerlijke slips uitgevoerd in heerlijk zacht, extreem elastisch en comfortabel materiaal zijn een aanvulling voor elke lingerielade. Het materiaal past zich aan aan de verschillende lichaamsvormen aan en zit als een tweede huid. Knelt niet, zakt niet af en is dankzij de plat getapete zijnaden en de vlakke afsluitingen in de taille en rond de benen onzichtbaar, zelfs onder zeer strakke kleding. Kortom dit is de perfecte slip voor elke dag Verkrijgbaar in hipster en high waist in de kleuren 'black, anthracite, berry & desert'.
Is summer really over? dan is het langzaam aan tijd voor de warme kleuren!😍

Deze SAFINA bh in Kir Royal van Anita zonder beugel is gracieus verleidelijk en comfortabel voor iedere dag! Al jaren een bestsellers van de Anita Comfort Lingerie. De driedelige cups met transparant borduurwerk, die ondoorzichtig gevoerd zijn, zorgen voor een mooie bustevorm. En bij DDO nu al met 50% korting
Angstaanjagend leuk voor de stoere Helden op sokken......
Een vrolijk paar sokken zou tegenwoordig toch wel tot de standaardoutfit van de moderne man moeten behoren. Ruiten, streepjes, blokjes, smileys, je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Sokken zijn er in oneindig veel prints en designs. Creatief, grappig of juist heel gedistingeerd. Met de juiste sok maak je een outfit helemaal af.
Wij hebben voor jou Dé Sokken met Karakter. Laat je inspireren door onze ruime sortering heren sokken, van sneakersokken tot sokken voor in je nette schoenen die je bij een pak draagt. Maar zeker ook grappige sokken met een leuke print ontbreken natuurlijk niet in ons aanbod. Voor iedere man, of je nu houdt van stijlvol of van casual, hebben we een passend paar mooie en scherp geprijsde heren sokken.
Zoveel nieuwe Marlies Dekkers lingerie & badmode binnen gekregen.
Inmiddels staat een heel groot deel online, en kun je naar hartenlust shoppen.
 
Ben jij wel te vinden voor een gedurfde look?
Dan hebben we voor jou weer heel veel mooie nieuwe en bijzondere FREEGUN  boxershorts binnen. Opvallende, bijzondere en speelse en innovatieve prints. in micro uitvoering Durft jij het aan!? Ze kosten nog geen tientje 
Our all time favorite called 'ANNA' 

Deze mooie ANNA van After Eden bijvoorbeeld, en nu samen met heel veel andere mooie modellen met heel veel voordeel. Behoor jij tot de sexy curvy ladies, kies dan voor de After Eden D cup & Up  collectie.
 
Allrounder Body Sexy kant en romantisch borduurwerk
De body's van Rosa Faia en Anita comfort zijn gemaakt van figuurvormende materialen die je lichaam zacht modelleren zonder te knellen. Bovendien zijn ze versierd met sexy kant en romantisch borduurwerk.
Flatterende snitten en betoverende details zorgen voor een adembenemende verschijning, met of zonder bovenkleding.
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment