September een dure maand?? NIET bij DDO 💰

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Als je denkt dat december een dure maand is…september is dus voor de meeste mensen nog veel erger.
De schoolgaande kinderen slokken heel wat op, vakantie viel iets duurder uit dan verwacht, en de meeste mensen zijn jarig in september, dat wist je vast ook nog niet.
Gelukkig hebben wij een Giga Sale, en kun je in de modellen van afgelopen voorjaar en zomer collecties nog heel wat mooie pareltjes vinden. 

Over 16 weken is het al bijna Kerstmis, en Ik zag van de week al de pepernoten in de schappen van de supermarkt liggen.
De dagen worden nu wel korter, de zomerjurkjes blijven in de kast....Een nieuw seizoen is in aantocht. Zo ook de nieuwe lingerie collecties die nu online beginnen komen. Lingerie voor je romantische momenten, voor je diner bij kaarslicht, maar ook comfortabel genoeg voor wanneer je bijvoorbeeld gezellig een weekend gaat flaneren door de pittoreske straatjes van Parijs. Met hun weelderige uitstralingen en warme rijke kleuren vol luxe en romantiek.
Laat je verleiden, en onthoud wie niet rijk is moet in luxe leven  

 
Ze zijn al jaren een vast onderdeel van het modebeeld als het om mooie lingerie gaat: de push-up bh is de steun en toeverlaat geworden voor miljoenen vrouwen die hun figuur graag een beetje extra lift geven. 

Wil je een bijzonder decollete kies dan voor deze
Naturana push-up dirndl bh overtrokken met geborduurd kant aan de voorzijde, zacht gewatteerde cups met uitneembare vullingen voor een mooi decolleté, 

Make it a Summer to remember 
Zonovergoten huid, zand tussen je tenen en ook nog een prachtige nieuwe badmode set ... We zijn er dol op, niet? Krijg nog even die ultieme zomerse sfeer en geniet van de laatste zonovergoten dagen voor er een einde komt aan deze prachtige zomer. Nu alle 
Badmode collecties, met nog meer zomers voordeel 
Marlies Dekkers weet als geen ander de werelden van kunst en mode te verbinden, omdat in allebei die werelden de schoonheid centraal staat. Deze First Lady van de lingerie slaat bruggen tussen couture en confectie, maar ook tussen stoere zelfverzekerde vrouwelijke kracht en de kwetsbare sensualiteit die haar mooiste lingerie laat zien. Een heel sterk staaltje Hollands meesterschap dus!

Voel je sexy, zelfverzekerd en vrouwelijk zonder je daarvoor in allerlei bochten te wringen met de wereldklasse die Marlies Dekkers in haar collecties laat zien. Sla slim je slag op Dutch Designers Outlet en vind de beste lingerie ter wereld voor prijzen waardoor je nooit meer iets anders wilt dragen!     
Voor lingerie met een gracieuze uitstraling maar ook voor een vleugje glamour en 50% korting kun je terecht bij onze  After Eden SALE 
 
Deze zomer NIEUW bij DDO en nu al met 50% korting!
Vanaf nu jouw beste vriendin op het strand en in het zwembad, reken maar dat de Johnny's je gaan opmerken! 

De ROSA FAIA & ANITA bikini's, tankini's en badpakken voor grote borsten
Ook voor de borsten van de dames met grote cupmaten.
De keuzemogelijkheden zijn eindeloos! Met of zonder beugel, in opvallende kleuren en patronen of klassiek minimalistisch in uni. De Big Cup bad collectie van Anita en Rosa Faia overtuigt met een bijzonder functionele ondersteuning.
Rosa Faia staat voor sexy, vormende, modieuze kleurrijke, luxueuze badmode.
Als specialist in grote maten produceren zij badmode in B tot en met cup H.
Muchachomalo komt met the coolste boxers ever 
In hun collecties zitten creaties die jouw hoofd, eum, billen koel houden deze zomer. 

De onderbroeken van Muchachomalo staan altijd bekend om hun vrolijke en stoute printjes. De mannen die deze onderbroeken dragen kunnen u uit ervaring vertellen, dat deze heerlijk zitten en kwalitatief hartstikke mooi blijven. 
Een heerlijk kledingstuk om je in te wentelen tijdens lange avonden. Dit LingaDore fleece jasje is een echte allrounder en is perfect voor een mooie en casual look. De effen stof en het effectgaren zijn echte highlights. Je kunt het fleece vest met een ceintuur sluiten. Het jasje is gemaakt va fluffy kunstvezels. Dit vest met capuchon is beschikbaar in de kleuren grijs en marine blauw. Shop de laatste exemplaren voor komend najaar. Nu geen 69.95 maar 29.95
Alle meiden en alle moeders opgelet: we vragen even jullie aandacht voor een speciale gelegenheid. Het is voor een meisje niet niks wanneer het moment komt om haar eerste bh'tje te kopen, want het is een belangrijke stap op de weg van kind naar vrouw. Daarom is het goed dat er een merk is dat zich speciaal richt op het ontwerpen van het beste en leukste meidenondergoed. Boobs & Bloomers maakt meisjes badkleding, slips en meiden bh's die speciaal zijn bedacht voor dametjes die volop in ontwikkeling zijn. Speelse motiefjes, vrolijke kleuren en een lekkere sportieve look maken Boobs & Bloomers ondergoed de onbetwiste kampioen als het gaat om de eerste stap naar een echte damesgarderobe.
Nieuwe modellen binnen. en oudere collecties lekker afgeprijsd.
De ontwerpers achter het merk  LingaDore gooien alles in de strijd voor collecties vol luxe betaalbare lingerie – en laten wij nou precies hetzelfde doen! Daarom vind je bij ons altijd een actueel aanbod met LingaDore lingerie om bij weg te dromen, tegen prijzen waar niemand van wakker hoeft te liggen.
Dat shirtje van Armani moet wel heel lekker zitten.' En of dat shirtje lekker zit!
 😉
Ontdek de Armani Men Collection met boxers al vanaf 9.95
Ga je voor een eenvoudige maar toch trendy look?
Dan kan je een mooi aansluitend Armani T-shirt gewoon dragen op je jeans of korte broek .
Deze nonchalante en stoere combinatie is al jaren niet weg te denken uit het straatbeeld.
Deze Rosa Faia softbeha Charlize presenteert zich klassiek mooi met geborduurd bloemen motieven grafische jacquard met fijne patronen in een tijdloze look. De cups van hoogwaardige materialen bieden optimale ondersteuning en comfort. In grote cups wordt de ondersteuning gegarandeerd door een onzichtbare borststeun. Liefdevolle verfraaiingen en speelse details maken deze wireless beha in een droomachtige stijl compleet. Deze en nog heel veel andere mooie Rosa Faia modellen nu al metr 50% korting.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment