Shoppen bij dutch designers outlet is het leukste wat er is. Waarom? Dat vertellen we je hier. ๐Ÿ’‹

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dรฉ outlet winkel van Nederland en Belgiรซ. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Je raakt iedere keer weer geรฏnspireerd als je er bent. Een week geleden keek je nog rond op deze leuke site, en nu is er al weer zoveel nieuws binnen, en staan er weer zo veel mooie items in de sale en voelt alles weer anders. Er is bij ieder bezoek wel weer wat nieuws te beleven. Gewoon, zomaar omdat DDO er alles aan doet om jou keer op keer weer te verrassen. Zodat een dag shoppen bij DDO nooit hetzelfde is en je altijd weer opnieuw geรฏnspireerd raakt wanneer je naar binnen gaat. Je voelt je met zoveel voordeel ook nooit schuldig als je weer een leuke bestelling hebt geplaatst ;-)
Een echte allrounder Body Sexy kant en romantisch borduurwerk.

De body's van Rosa Faia zijn gemaakt van figuur vormende materialen die je lichaam zacht modelleren zonder te knellen.
Bovendien zijn ze versierd met sexy kant en romantisch borduurwerk.

Flatterende snitten en betoverende details zorgen voor een adembenemende verschijning, met of zonder bovenkleding.
En nu met 50% korting
Deze SAFINA bh in Kir Royal van Anita zonder beugel is gracieus verleidelijk en comfortabel voor iedere dag! Al jaren een bestsellers van de Anita Comfort Lingerie. De driedelige cups met transparant borduurwerk, die ondoorzichtig gevoerd zijn, zorgen voor een mooie bustevorm.
En bij DDO met 50% korting op de gehele Anita collectie.
Zoals onze trouwe fans weten is Dutch Designers Outlet dol op een beetje allure en klasse, maar alleen als dat tegen een mooi prijsje geregeld kan worden. Meestal redden we ons daar prima mee. De boxershorts van Armani zijn dan ook geen uitzondering op deze regel. Vanaf 9.95 shop jij al een echte Armani boxer, dus ook voor jou zit er tussen onze meer dan 10.000 artikelen altijd iets moois om je mannelijkheid eens even op wereldniveau mee in te pakken! 
​50% voordeel Voor onze curvy ladies. Show die sexy vormen, embrace your curves, want die mogen zeker wel gezien worden!​ ​Wat wat is er mis met een paar goede heupen, een welgevormde bil en/of een volle boezem? Juist: helemaal niks.​ ​En wij begrijpen, dat net als voor iedere vrouw, het soms moeilijk kan zijn om kleding items te vinden om deze vrouwelijke vormen te benadrukken.​ ​En dat is waar DDO om de hoek komt kijken. Want met deze After Eden D cup & Up modellen voor vrouwen met een maatje meer hoef jij niet meer te stressen.​ ​Nee, ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag dragen. Het gaat er tenslotte om waar jij jezelf mooi in voelt.
ZO VEEL KLEUREN EN PRINTS IN ONZE Bjรถrn Borg SALE 
Ongekende pasvorm, kwalitatief materiaal en uniek design: dat is het geheim van het populaire ondergoed van Bjรถrn Borg. Kies uit een groot aantal verschillende stijlen, kleuren en prints en vind de stijl die perfect bij jou past. En wat dacht je van de Bjรถrn Borg sale - altijd iets leuks in de aanbieding! 
Wel eens een minimizer geprobeerd?
Met deze minimizer laat je je borsten visueel kleiner lijken, zonder het comfort te verliezen

Een minimizer BH is het tegenovergestelde van een push-up BH. Hij laat je borsten namelijk kleiner lijken. Dat maakt de minimizer BH ideaal voor vrouwen die stiekem liever een kleinere cupmaat hadden gehad. Ook voor momenten waarop een grote cupmaat onpraktisch is, biedt deze BH uitkomst. Soms kan dat ene bloesje net wel dicht als je er een minimizer onder draagt. 

Ongekend heet kunnen pepers zijn......
Maar durf je eens te branden.
Deze leuke print is maar 1 van de vele leuke en opvallende printjes van de Zaccini boxershorts.
Ga dit najaar voor een nieuwe passie en om ook voor je boxer shorts leuke en hete printjes te kiezen,, ook al ben jij de enige die het ziet.
After Eden is als een frisse najaars bries en blijft verrassen en verbazen. Van een elegant tot stoer vrouwelijke De bijpassende strings en slips zijn sexy maar comfortabel. Hier staat vrouwelijkheid altijd op nummer 1, dus als After Eden lingerie een onmisbaar onderdeel is van ons grootste outlet aanbod van Belgiรซ en Nederland dan is dat gewoon een kwestie van pure vrouwenlogica. En nu op heel veel modellen 50% voordeel
Royal Lounge Junky lingerie is de afgelopen jaren een steeds prominentere plaats in gaan nemen tussen de top designer lingerie die we hier hebben opgebouwd. Op zich niet zo verbazend, want dit modehuis ontwerpt voor vrouwen die precies weten wat ze willen. Royal Lounge Junky lingerie weet op koninklijke wijze subtiliteit en raffinement uit te stralen in elke slip en bh die de ontwerptafel verlaat, en dat combineren wij dan weer met prijsjes waardoor jij je de koningin te rijk voelt... 
OOK VOOR HEM ZIT DE VAKANTIE ER WEER OP. 
SIR SEBASTIAN Onze Lingeriegoeroe Extraordinaire Hij huppelt van galerie naar galerie, flaneert hondsbrutaal langs de grote catwalks, en zorgt dat zijn neus altijd precies daar is waar het hot & happening is.
Daarnaast geeft hij je in zijn cursus de beste tips en leert hij je de juiste trucjes welke ondermode jou op het lijf geschreven is!
Doe er je voordeel mee en lees zijn leuke blogs.

 
Okay luitjes, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wat jullie Professor Sebastian betreft is het de hoogste tijd is om weer in de schoolbanken te kruipen. Het lingerie collegejaar 20/21 kan van start, dus hou pen, papier en verstand in de aanslag.
De kans op les blessures is een stuk kleiner als we eerst even stretchen. Daarom heb ik speciaal voor de gelegenheid wat stretch oefeningen bedacht waarmee we niet alleen de aandacht, maar ook de spieren weer warm laten worden. Sterker nog: er is een serieuze kans dat we het allemaal een beetje warm krijgen,
want deze workout kan aardig wat opschudding veroorzaken...
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentรกrios:

Post a Comment