Wij hier zijn door het dolle heen. Je kunt ook niet anders bij dit nieuws. 🙆

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


💪👊 Big, Bigger, Biggest SALE ever 💪👊

En we snappen trouwens best dat je de afgelopen week geen tijd hebt gehad om alles door te nemen wat we geschreven hebben, dus daarom even wat highlights, zodat je weer 'bij' bent. 

Het is bewezen – en als iets bewezen is, dan klopt het altijd (uhuh ;-)) – dat het drinken van twee glazen rode wijn voor het slapen gaan je helpt om gewicht te verliezen.
Neee, hoor ik je nu zeggen. 'Dat kan niet.'
Toch wel. De Washington State University en Harvard Medical School hebben het onderzoek gedaan en zijn tot deze resultaten gekomen. Of zulke befaamde medische scholen niks beters te doen hebben, is de vraag. Maar daar ga ik het nu gewoon niet over hebben. 

Glaasje voor jezelf ingeschonken.... open dan gelijk  maar snel onze nieuwe LingerieTalk voor nog heel veel meer leuks.

Liefs van de DDO ladys en to zo meteen op dutchdesignersoutlet.com
Deze week weer aan het werk?  Met een mooi  lingerie setje zet je je gebruinde teint extra in de verf. Matching lingerie geeft je zelfvertrouwen én je humeur een boost. Shop de mooiste lingerie setjes van de afgelopen voorjaar en zomer collecties nu met heel veel extra voordeel.
Ze zijn al jaren een vast onderdeel van het modebeeld als het om mooie lingerie gaat: de push-up bh is de steun en toeverlaat geworden voor miljoenen vrouwen die hun figuur graag een beetje extra lift geven. 

Wil je een bijzonder decollete kies dan voor deze
Naturana push-up dirndl bh overtrokken met geborduurd kant aan de voorzijde, zacht gewatteerde cups met uitneembare vullingen voor een mooi decolleté, 

Feel the music and be funky. De Muchachomalo  kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...
- Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn.
- Hij is zelfverzekerd.
- Kent zijn gedachten.
- Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's.
- Hij is charmant. Zorgt voor zichzelf. Is fit. Zelfverzekerd.
- Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus.
- De Muchachomalo-man inspireert en verrast.
En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte.
Make it a Summer to remember 
Zonovergoten huid, zand tussen je tenen en ook nog een prachtige nieuwe badmode set ... We zijn er dol op, niet? Krijg nog even die ultieme zomerse sfeer en geniet van de laatste zonovergoten dagen voor er een einde komt aan deze prachtige zomer. Nu alle 
Badmode collecties, met nog meer zomers voordeel 
Marlies Dekkers weet als geen ander de werelden van kunst en mode te verbinden, omdat in allebei die werelden de schoonheid centraal staat. Deze First Lady van de lingerie slaat bruggen tussen couture en confectie, maar ook tussen stoere zelfverzekerde vrouwelijke kracht en de kwetsbare sensualiteit die haar mooiste lingerie laat zien. Een heel sterk staaltje Hollands meesterschap dus!

Voel je sexy, zelfverzekerd en vrouwelijk zonder je daarvoor in allerlei bochten te wringen met de wereldklasse die Marlies Dekkers in haar collecties laat zien. Sla slim je slag op Dutch Designers Outlet en vind de beste lingerie ter wereld voor prijzen waardoor je nooit meer iets anders wilt dragen!     
Behoeft geen uitleg toch... Veel te veel leuke onderbroekjes  uit de OnderbroekenLol van DDO 
Heel veel leuk slips tot 7.50 euro.
Voor lingerie met een gracieuze uitstraling maar ook voor een vleugje glamour en 50% korting kun je terecht bij onze  After Eden SALE 
 
Het is weer tijd voor T-shirts! Onze T-shirts en V-shirts zijn tijdloos en verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en materialen: 
Deze zomer NIEUW bij DDO en nu al met 50% korting!
Vanaf nu jouw beste vriendin op het strand en in het zwembad, reken maar dat de Johnny's je gaan opmerken! 

De ROSA FAIA & ANITA bikini's, tankini's en badpakken voor grote borsten
Ook voor de borsten van de dames met grote cupmaten.
De keuzemogelijkheden zijn eindeloos! Met of zonder beugel, in opvallende kleuren en patronen of klassiek minimalistisch in uni. De Big Cup bad collectie van Anita en Rosa Faia overtuigt met een bijzonder functionele ondersteuning.
Rosa Faia staat voor sexy, vormende, modieuze kleurrijke, luxueuze badmode.
Als specialist in grote maten produceren zij badmode in B tot en met cup H.
Nu met kortingen tot 50% Eva: een discrete vorm van verleiding
Eva sensuele lingerie voor vrouwen die zich graag aantrekkelijk voelen. Stijlen zijn ingetogen en toch modebewust, geïnspireerd door de nieuwste trends. Comfort en ondersteuning zijn nog steeds de kernwaarden van het merk. Collecties omvatten fijn kant, delicaat borduurwerk en zachte stoffen, terwijl er geen overdaad is. Op deze manier biedt Eva vrouwen stijlvol comfort, thuis of op het werk.
Een heerlijk kledingstuk om je in te wentelen tijdens lange avonden. Dit LingaDore fleece jasje is een echte allrounder en is perfect voor een mooie en casual look. De effen stof en het effectgaren zijn echte highlights. Je kunt het fleece vest met een ceintuur sluiten. Het jasje is gemaakt va fluffy kunstvezels. Dit vest met capuchon is beschikbaar in de kleuren grijs en marine blauw. Shop de laatste exemplaren voor komend najaar. Nu geen 69.95 maar 29.95
Al Instagrammed zit je jezelf af te vragen: zijn er nog natural beauties of is alles nep? Opgepompte lipjes, dito billen en borsten! Terwijl je nét zat te denken, waar blijft toch die mooie lingerie voor mij als echte, naturelle dame met een lijn die gezien mag worden?. Natuurlijk popt dan direct Dutch Designers Outlet op! En kan jouw dag niet meer stuk.  Naturana lingerie is zó goed qua pasvorm, dat modellen jaren meegaan. Klassiek, tijdloos én modern. Een superlook die écht is en echt goed aanvoelt. Lekker dus, niet alleen voor je lijflijntje, maar bij DDO ook voor de lijn van je portemonnee.
Alle meiden en alle moeders opgelet: we vragen even jullie aandacht voor een speciale gelegenheid. Het is voor een meisje niet niks wanneer het moment komt om haar eerste bh'tje te kopen, want het is een belangrijke stap op de weg van kind naar vrouw. Daarom is het goed dat er een merk is dat zich speciaal richt op het ontwerpen van het beste en leukste meidenondergoed. Boobs & Bloomers maakt meisjes badkleding, slips en meiden bh's die speciaal zijn bedacht voor dametjes die volop in ontwikkeling zijn. Speelse motiefjes, vrolijke kleuren en een lekkere sportieve look maken Boobs & Bloomers ondergoed de onbetwiste kampioen als het gaat om de eerste stap naar een echte damesgarderobe. en nu met voordeel tot -70%
Nieuwe modellen binnen. en oudere collecties lekker afgeprijsd.
De ontwerpers achter het merk  LingaDore gooien alles in de strijd voor collecties vol luxe betaalbare lingerie – en laten wij nou precies hetzelfde doen! Daarom vind je bij ons altijd een actueel aanbod met LingaDore lingerie om bij weg te dromen, tegen prijzen waar niemand van wakker hoeft te liggen.
Dat shirtje van Armani moet wel heel lekker zitten.' En of dat shirtje lekker zit!
 😉
Ontdek de Armani Men Collection met boxers al vanaf 9.95
Ga je voor een eenvoudige maar toch trendy look?
Dan kan je een mooi aansluitend Armani T-shirt gewoon dragen op je jeans of korte broek .
Deze nonchalante en stoere combinatie is al jaren niet weg te denken uit het straatbeeld.
"Fuel For Passion" staat voor een gedurfde maar verfijnde lingerie collectie. Ze valt op door het voortreffelijk vakmanschap, de luxe stoffen en aandacht voor detail. Lingerie voor de zelfverzekerde vrouw die precies weet wat ze wil en kwaliteit en pasvorm hoog in het vaandel heeft staan. Het lingerie niveau is high-end, maar bij Dutch Designers Outlet met kortingen tot 50% toch betaalbaar. 
Deze Rosa Faia softbeha Charlize presenteert zich klassiek mooi met geborduurd bloemen motieven grafische jacquard met fijne patronen in een tijdloze look. De cups van hoogwaardige materialen bieden optimale ondersteuning en comfort. In grote cups wordt de ondersteuning gegarandeerd door een onzichtbare borststeun. Liefdevolle verfraaiingen en speelse details maken deze wireless beha in een droomachtige stijl compleet. Deze en nog heel veel andere mooie Rosa Faia modellen nu al metr 50% korting.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment