😇 Nieuwe shorts voor stoute jongens  En heel veel leuke extra voordeeltjes voor jou. 💪

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Je bent zo mooi als dat je jezelf mooi vindt een toepasselijke tekst voor komend weekend, want het is zondag de internationale kom uit de kast dag. de dag waarop iedereen die nog 'in de kast' zit, wordt aangemoedigd om vrij uit te komen voor zijn of haar geaardheid.

We voelen ons allemaal af en toe onzeker en dat is helemaal niet erg. Ook niet iets om je voor te schamen. Nu blijkt dat er een leeftijd is waarop je je het lekkerst voelt over jezelf, en dat is zo rond je zestigste. Je hebt dan de minste twijfels over wie je bent en wat je doet. Je geniet meer van het leven en je neemt jezelf zoals je bent.  

Als puber kun je vaker twijfelen over je eigen kunnen, maar dat vertrouwen wordt met de dag alleen maar groter. En de echte piek beleef je dus rond je zestigste: niemand die jou dan nog kan kleineren.

Heerlijk toch? Onthoud nu maar gewoon dat je er écht mag zijn ongeacht je leeftijd en je geaardheid en vergeet niet kasten zijn voor kleren, én voor mooie lingerie ;-)

 
Geschikt voor iedereen. bij  #NATURANA hebben Ze er een zaak van gemaakt ondergoed te maken dat geschikt is voor elk lichaam en ook nog eens met stijl. Ongeacht je lichaamsvorm, de Naturana modellen zijn gemaakt om er goed uit te zien en om je goed in te voelen. Daarom is comfort hun topprioriteit. Wat vind je van onze Elize? We denken dat deze je geweldig zal staan.

Rennen want nu

Björn Borg

shorts vanaf  €9.95

Kunst  aan de muur of op je schouw Gaaf! Maar kunst die je bij je draagt, dat ziet iedereen. Muchachomalo maakt het mogelijk!  De Muchachomalo kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen!

- Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn.
- Hij is zelfverzekerd.
- Kent zijn gedachten.
- Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's.
- Hij werkt hard en blaast stoom uit tijdens zijn avontuurlijke  weekenden. -
- Hij is zelden alleen. Vrienden waarderen hem voor zijn moed en eerlijkheid.
- Vrouwen vinden hem buitengewoon aantrekkelijk.
- Hij is charmant. Zorgt voor zichzelf. Is fit. Zelfverzekerd.
- Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus.
- De Muchachomalo-man inspireert en verrast.
En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte. 
LingaDore houdt het graag puur, maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven. De basis blijft altijd de vrouw zelf – jij en ik dus – en alles wat ons uniek en mooi maakt. Eigenlijk is LingaDore lingerie dus een prachtige manier om te accentueren wat er al is. Shop de nieuwe LingaDore Daily kleuren en modellen, of verwen je met een mooie set uit de LingaDore jubileum collectie
 
Held op sokken......
Maak van jouw sokken een fashion statement. 
Draag kleurrijke Sokken waar je blij van wordt! Een vrolijk paar sokken zou tegenwoordig toch wel tot de standaardoutfit van de moderne man moeten behoren. Ruiten, streepjes, blokjes, smileys, je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Sokken zijn er in oneindig veel prints en designs. Creatief, grappig of juist heel gedistingeerd. Met de juiste sok maak je een outfit helemaal af. Wij hebben voor jou Dé Sokken met Karakter. Laat je inspireren door onze ruime sortering heren sokken, van sneakersokken tot sokken voor in je nette schoenen die je bij een pak draagt. Maar zeker ook grappige sokken met een leuke print ontbreken natuurlijk niet in ons aanbod. Voor iedere man, of je nu houdt van stijlvol of van casual, hebben we een passend paar mooie en scherp geprijsde heren sokken.
Missya is een Deens modemerk voor lingerie en badmode, wat graag wat luxe verspreidt in het dagelijks leven. De badmode designs zijn in actuele kleuren en prints en bijzonder vrouwelijk voor een chique gevoel. De lingerie designs bestaan uit zowel de basics als een t- shirt bh, maar ook verleidelijke balconet modellen die afgewerkt zijn met kant of borduurwerk.
Er is heel veel geschreven over lingerie voor vrouwen, Logisch ook, want wie raakt er nou uitgepraat over al het moois . Tijd dat ook hij de stap maakt van ondergoed naar onderbeter!

De MEN SALE  is nu ook voor de heren echt los gebarsten. Te gekke boxers van onze waanzinnige heren onder mode merken scoor je nu met een vette korting Kijk, daar worden ook dames blij van of niet? 


 

The better things come from ROYAL LOUNGE JUNKY

De ultieme daily bra met perfecte pasvorm, naadloze aansluiting en de ondersteuning die je nodig hebt. 
De beugel is slim verwerkt in de cup en nagenoeg onzichtbaar en niet voelbaar.
PURE COLOR'' Heerlijk zittende boxer van RJ Bodywear voor de stoere man! In maar in heel veel verschillende kleuren! Zoals deze ''Black boxer for the dark days'' Bekijk de rest van de kleurtjes
Marlies Dekkers online outlet
Deze stijl is voor de dame die haar eigen stijl bedenkt,
om haar opstandige modegedrag te tonen,
of om zichzelf die kleine extra rebelse boost te geven.
Help jou twee pluspunten perfect passend het jaar door in de bh's van Rosa Faia. Met deze bh's krijgen jouw verleidsters de perfecte ondersteuning en de bh's hebben een heerlijk draagcomfort. Trek jij na een lange werkdag ook als eerste je bh uit? De Rosa Faia bh, voel je niet eens meer zitten. Hou dus maar aan en trek alleen je blouse uit, voor je partner die zo dan ook van deze toplingerie kan genieten. En nu heel veel modellen met 50% korting.

SEXY COMES IN ALL SHAPES

After Eden is een gerenommeerd lingeriemerk voor de moderne vrouw. Ze is zichzelf, weet wat ze wil en hecht waarde aan mooie kleding en lingerie. De After Eden collectie bestaat uit een brede lijn producten. Altijd een eigentijdse look en een comfortabele pasvorm. Geniet van je vrouwelijkheid, voel je sexy en straal als nooit tevoren! It's your world, it's After Eden's world, be that woman of the world! 
DE D CUP & UP MODELLEN HEBBEN DE JUISTE PASVORM VOOR DE CURVY LADY'S
 
Alle meiden en alle moeders opgelet: we vragen even jullie aandacht voor een speciale gelegenheid. 
Het is voor een meisje niet niks wanneer het moment komt om haar eerste bh'tje te kopen, want het is een belangrijke stap op de weg van kind naar vrouw. 
Daarom is het goed dat er een merk is dat zich speciaal richt op het ontwerpen van het beste en leukste meidenondergoed. Boobs & Bloomers maakt meisjes badkleding, slips en meiden bh's die speciaal zijn bedacht voor dametjes die volop in ontwikkeling zijn. Speelse motiefjes, vrolijke kleuren en een lekkere sportieve look maken Boobs & Bloomers de onbetwiste kampioen als het gaat om de eerste stap naar een echte damesgarderobe.
KOM BIJ DE LEUKSTE GROEP!.
Ik wil je uitnodigen om lid te worden van de MEEST COOLE Facebookgroep.

Een exclusieve warme Facebookgroep met gelijkgestemde lingerie fans. Je blijft in deze groep niet langer met een vraag of twijfel zitten.
Jij wilt ondersteuning. Jij wilt informatie, Jij wilt alle geheimen doorgronden.
Jij wilt het onbegrepene gaan begrijpen. Jij wilt al die technische poespas omtrent een goed passende bh verslaan met je ogen dicht.

Maar het meest van al ... wil je MEER! Je wilt van Onder GOED naar Onder BETER. Niet alleen wil je de kennis opdoen over de geheimen van goede pasvormen, je wilt ook alle tips en de tricks weten hoe dit op jezelf toe te passen.

Voel jij je aangesproken...DAN is deze groep ook voor JOU
Want dat is precies wat Dutch Designers Outlet! jou in deze groep gaat bijbrengen!

PAS OP: Dit is geen gewone FB groep. Nee deze GROEP ! is zoveel meer dan dat.
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment