Speciaal voor JOU! ๐Ÿ’Œ

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dรฉ outlet winkel van Nederland en Belgiรซ. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


De  warme dagen hebben we definitief achter ons gelaten, het is herfst en ook nog eens druilerig weer.
En dan zijn er  ook nog eens meer beperkingen. Je voelt de dip al aankomen.

Maar deze woensdag is net zo top als alle andere dagen zo niet nog beter, let maar op. 
En als je dan toch een beetje depressief bent en met tranen in de ogen naar de nieuwsberichten aan het luisteren bent: 
Hier zijn onze deals zodat die donkere wolken opeens op de zon van de Teletubbies gaan lijken

 
NIEUW BIJ DDO RJ BODYWEAR HEREN SHORTS.
"The Good Life" collectie van RJ Bodywear is gemaakt van een combinatie van de mooiste garens. Een combinatie van Supima katoen gecombineerd met TENCEL® lyocell en Freef!t Lycra. Met deze combinatie hebben we een kwaliteit in huis waar we hiervoor alleen maar van konden dromen!
๐Ÿ‚Are you ready to FALL in love? ❤
Dan maakt After Eden vast en zeker een kansje bij je. De diversiteit van de complete collectie After Eden bh's is duizelingwekkend groot. Daarom durven we als After Eden outlet ook best te beloven dat dit wereldmerk voor elke vrouw en elke buste een perfecte match te bieden heeft, iedere dag opnieuw.  
En nu met 50% voordeel op alle After Eden en After Eden D cup & Up lingerie

Hij wil het ook allemaal. Anno 2020. Vrouwen kunnen vrijwel alles wat mannen ook kunnen veel verschillen in  tussen man en vrouw zijn verdwenen. Ook mannen willen tegenwoordig keuze en kleur en bovenal meer ondergoed voor minder geld.
Daarom ook voor hem mooie heren ondermode van goede kwaliteit, en ook voor hem een lekker scherpe prijs.

Help jou twee pluspunten perfect passend het jaar door in de bh's van Rosa Faia. Met deze bh's krijgen jouw verleidsters de perfecte ondersteuning en de bh's hebben een heerlijk draagcomfort. Trek jij na een lange werkdag ook als eerste je bh uit? De Rosa Faia bh, voel je niet eens meer zitten. Hou dus maar aan en trek alleen je blouse uit, voor je partner die zo dan ook van deze toplingerie kan genieten.
En nu heel veel modellen met 50% korting.

Meet the Royals van Royal Lounge Junky.

Royal Lounge junky staat bekend om haar super zachte bh's. Bij RLJ maken ze gebruik van een zachte stof die 'geborsteld' is waardoor het ULTIEM zacht aanvoelt. Ook zijn deze bh's grotendeels 'geplakt' dus knellende randjes en vervelende scherpe naden behoren tot het verleden. Wanneer ontmoet jij jouw Royal.....,

You're just too good to be true, I can't take my eyes off of you! Emporio Armani
 
Zonder dat het heel erg opvalt, voel je het Italiaanse aan de boxershorts van Armani. Net dat beetje verschil in pasvorm en stijl. Het materiaal is het zachtste katoen, gecombineerd met heerlijke stretch zodat de shorts mooi om het lichaam sluiten en dat ook blijven doen. Stijlvolle elegantie vinden je terug in de boxers van Emporio Armani. Niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook het draagcomfort is hoog. Deze  boxers hebben iets langere pijpjes, een dubbel gevoerd kruisstuk voor een prettige ondersteuning van de inhoud. De shorts zijn afgewerkt met een elastische tailleband van met daarop het EA logo met de adelaar. En bij DDO al vanaf 9.95
De nieuwe LingaDore modellen staan online! LingaDore houdt het graag puur, maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven. De basis blijft altijd de vrouw zelf – jij en ik dus – en alles wat ons uniek en mooi maakt. Eigenlijk is LingaDore lingerie dus een prachtige manier om te accentueren wat er al is. 
Sporten met vriendinnen? Kan hoor, als je maar afstand houdt!
Je borsten kunnen verplaatsingen tot 14 cm ondergaan wanneer er geen ondersteuning aanwezig is tijdens het trainen (bron). Onvoldoende borstondersteuning, in combinatie met overmatige borstbeweging, is de meest waarschijnlijke oorzaak van pijnlijke en gevoelige borsten na het sporten (bron). Dat er dus voor elke sport een ander niveau van ondersteuning nodig is, heb je misschien nooit geweten? Dus kijk eens rustig rond in ons aanbod sport bh's 
Je zal het niet geloven, maar grootvader Karl Dรถlker stond aan de wieg van dit mooie merk en wist in 1917 al: dames willen laten zien wat ze hebben, laten we dat dan ook goed verpakken! Et voรญla, Naturana was geboren. Natuurlijk ging opa Karl niet viral met de eerste Naturana lijn, maar tegenwoordig weten wij wel hoe dat moet. Naturana lingerie is zรณ goed qua pasvorm, dat modellen jaren meegaan. Klassiek, tijdloos รฉn modern.

Bij ons is het eigenlijk elke dag voedingsbeha sale, dus als je je voedingsbh's goedkoop en toch van de beste kwaliteit wilt kopen, dan gaat dat bij de grootste designer lingerie outlet van het land zeker lukken. Zwanger zijn is al speciaal genoeg om ook voor straks een speciale voedingsbeha aanbieding te verdienen, vinden we zelf.

KOM BIJ DE LEUKSTE GROEP!.
Ik wil je uitnodigen om lid te worden van de MEEST COOLE Facebookgroep.

Een exclusieve warme Facebookgroep met gelijkgestemde lingerie fans. Je blijft in deze groep niet langer met een vraag of twijfel zitten.
Jij wilt ondersteuning. Jij wilt informatie, Jij wilt alle geheimen doorgronden.
Jij wilt het onbegrepene gaan begrijpen. Jij wilt al die technische poespas omtrent een goed passende bh verslaan met je ogen dicht.

Maar het meest van al ... wil je MEER! Je wilt van Onder GOED naar Onder BETER. Niet alleen wil je de kennis opdoen over de geheimen van goede pasvormen, je wilt ook alle tips en de tricks weten hoe dit op jezelf toe te passen.

Voel jij je aangesproken...DAN is deze groep ook voor JOU
Want dat is precies wat Dutch Designers Outlet! jou in deze groep gaat bijbrengen!

PAS OP: Dit is geen gewone FB groep. Nee deze GROEP ! is zoveel meer dan dat.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentรกrios:

Post a Comment