😍 Veel voordeel voor alle bijzondere borsten. 😍

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dΓ© outlet winkel van Nederland en BelgiΓ«. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de borstkankermaand; een maand waarbij er wereldwijd extra aandacht is voor borstkanker. Een belangrijke maand dus, maar voor veel helaas ook confronterend en moeilijk.

ALLE BORSTEN ZIJN BIJZONDERE BORSTEN!
Grote borsten, kleine omvang. of juist andersom kleine borsten grotere omvang het maakt niet uit wees er trots op ze zijn allemaal bijzonder.Maar heb jij van het probleem van het vinden van een lekker zittende en leuke bh inmiddels ook je missie gemaakt. Dan hebben wij vast de uitkomst. Wij hebben bh's in de  maten  AA t/m J en omvang 65 t/m 120

Niet alleen voor bijzonder borsten, maar ook voor bijzondere billen hebben wij veel leuks met heel veel voordeel. Broekjes hebben wij in zoveel verschillende kleuren en modellen en in de maten 34 t/m 60 zodat je ook hier vast en zeker jouw favoriet tussen kunt vinden.

Sensual delights, Arty Luxury, hoe duur het allemaal ook klinkt, bij ons zijn ze allemaal betaalbaar
Dus hoog tijd om je lingerie collecties eens goed aan te vullen met extra veel voordeel!
Met LingaDore Daily en Daily plus size  lingerie lanceerde LingaDore een modelijn waarmee je met gemak elke collectie compleet maakt. De casual ontwerpen die de boventoon voeren in deze collectie brengen je precies wat je als drukke vrouw van vandaag nodig hebt: alle elementen om elke dag opnieuw fantastische combinaties te dragen. Een push-up, of juist zonder de beugels, een slip, string, of een short LingaDore Daily heeft ze tot maat 46  aan alle wensen is gedacht Zo maak je dus de beste diverse mix & match lingerie. Dit zijn casual classics die niet alleen heerlijk aanvoelen tijdens een drukke dag op je werk of thuis, maar ook een geweldige look neerzetten waar je de hele week mee vooruit kunt. 
Ze zijn al jaren een vast onderdeel van het modebeeld als het om mooie lingerie gaat: De push-up bh is de steun en toeverlaat geworden voor miljoenen vrouwen die hun figuur graag een beetje extra lift geven. 

Wil je een bijzonder decollete kies dan voor deze
Naturana push-up dirndl bh overtrokken met geborduurd kant aan de voorzijde, zacht gewatteerde cups met uitneembare vullingen voor een mooi decolletΓ©, 

De diversiteit van de collectie After Eden bh's is duizelingwekkend groot. Daarom durven we als After Eden outlet ook best te beloven dat dit wereldmerk voor elke vrouw en elke buste een perfecte match te bieden heeft, iedere dag opnieuw. Maar er is ook nog zoiets als je budget natuurlijk. Wat dat betreft kun je op Dutch Designers Outlet rekenen zoals je gewend bent,
ook bij After Eden en After Eden D cup & Up 
lingerie is er volop SALE. 
Ga elke dag voor een andere look Je hebt ook niet elke dag dezelfde outfit aan, toch? Wissel sereen wit of safe black eens af met een kleurtje. Met ​Zoveel keus​ en zo veel voordeel kun je dus heel gemakkelijk elke dag voor een compleet andere look gaan!
Dat shirtje van Armani moet wel heel lekker zitten.'
En of dat shirtje lekker zit!
 πŸ˜‰
Ontdek de Armani Men Collection
Ga je voor een eenvoudige maar toch trendy look?
Dan kan je een mooi aansluitend Armani T-shirt gewoon dragen op je jeans of korte broek .
Deze nonchalante en stoere combinatie is al jaren niet weg te denken uit het straatbeeld.
Volle billen, platte billen, ronde billen, dikke billen
Het is OnderbroekenLol bij DDO
We hebben allemaal wel iets waar we misschien niet helemaal blij mee zijn. 
Daarom is het best belangrijk de juiste slipte vinden, een die bij je past en bij je figuur. 
Er zijn geen regels in wat wel en niet mag, jij moet je er prettig in voelen dat is het belangrijkste. 
Kies vooral een model dat jij leuk vindt, voor deze broekjes betaal je maximaal 7.50

BjΓΆrn Borg  Herenshorts shop je al vanaf 9.95

Ongekende pasvorm, kwalitatief materiaal en uniek design: dat is het geheim van het populaire ondergoed van BjΓΆrn Borg. Kies uit een groot aantal verschillende stijlen, kleuren en prints en vind de stijl die perfect bij jou past. En wat dacht je van de BjΓΆrn Borg sale - altijd iets leuks in de aanbieding! 
Heb je moeite met het vinden van de juiste BH? 
Dan is deze Dream Avenue T-shirt bh de oplossing voor! Met cups geschikt voor de vorm van bijna iedere borst, stevige schouderbandjes en super ondersteunende zij- en achter panden garandeert deze beha een prachtige pasvorm. Verkrijgbaar in drie trendy kleuren Zwart, rood en fumee. En dat voor een prijs van €24.95 die de beha verrassend betaalbaar maakt!
The better things come from ROYAL LOUNGE JUNKY

De ultieme daily bra met perfecte pasvorm, naadloze aansluiting en de ondersteuning die je nodig hebt. De beugel is slim verwerkt in de cup en nagenoeg onzichtbaar en niet voelbaar.

LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels en kant. Dit geeft het merk een extravagante en sensuele uitstraling. LingaDore's stijlen hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De series van LingaDore zijn bovendien zeer uitgebreid, waardoor elke vrouw haar lingerie set geheel naar eigen smaak kan samenstellen. En dan merk je dat er door en voor vrouwen wordt nagedacht bij dit Nederlandse lingeriehuis: natuurlijk willen ze dat jij je zo mooi en sexy voelt als maar kan, maar het moet natuurlijk wel een beetje praktisch blijven.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment