🍂We houden er van... De start van onze Mid Season SALE 😍

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Het is herfst en heb ik besloten het leuk te vinden, gewoon ook omdat er vrij weinig is wat je er tegen kunt doen ;-) Maar ik heb ook een dingetje wat je er ook heel erg goed bij kan helpen. 
Bye Bye met je herfstblues.... Een zwikkie kussens, dekentje op de bank en een dampende kop thee binnen handbereik. Wat wil je nog meer? ? Natuurlijk dat dingetje wat je er bij gaat helpen? . 

Namelijk deze nieuwe LingerieTalk boordevol voordeeltjes want, de MID SEASON SALE is begonnen.

Pretty prints? Yes please! Want printjes zijn hotter dan hot dit najaar. Mooie donkere warme kleuren en elegant kant ook zeker een Yes! Kies voor Kant en verleid met volle overgave, of maak dit najaar een statement in een setje met leopard motief, of straal je klasse uit in een mooie warm rode lingerie set.  Het mag dit najaar allemaal. Welk printje of welke kleur je ook kiest Stylish of Fun het mag allemaal.

En wij hebben de echte must-haves voor je lingerie garderobe gewoon voor je in huis...En de meeste ook nog in de SALE!


 
Nieuw bij DDO: AFTER EDEN NATURE FRIENDLY . Dit is heel bijzondere Lingerie Het materiaal waarvan deze lingerie is gemaakt heeft letterlijk een vorig leven gehad in de zee. Deze lingerie is namelijk gemaakt van nylon stof gemaakt van oude visnetten. Wist je 640.000 ton visnetten elk jaar in de zee terecht komen? Dan hebben ze denk ik mooier tweede leven als jouw bh of string, in plaats van een ongebruikte vissenval. Wie weet heeft jouw bh wel de wildste zee avonturen meegemaakt. De grootste stormen doorstaan en het mooiste zee leven gezien.
Ze is puur en avontuurlijk, maar wel met een sexy touch. De natural beauty die graag controle over de situatie heeft, maar zich toch graag laat bevestigen in haar vrouw-zijn. Dat doet LingaDore met haar lingerie graag. LingaDore vindt elke vrouw mooi precies zoals ze is. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. Van de Basics en de alltime klassiekers de plus size lingerie maar ook die speciale lingerieset: Vind jouw favorieten van LingaDore hier: https://www.dutchdesignersoutlet.com/lingadore
 Muchachomalo 
En ook nog eens met 40% korting.

De Muchachomalo kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...

- Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn.
- Hij is zelfverzekerd.
- Kent zijn gedachten.
- Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's.
- Als een natuurlijke leider resoneren zijn ideeën en enthousiasme met     anderen.
- Hij werkt hard en blaast stoom uit tijdens zijn avontuurlijke weekenden. 
- Hij is zelden alleen. Vrienden waarderen hem voor zijn moed en   eerlijkheid.
- Vrouwen vinden hem buitengewoon aantrekkelijk.
- Hij is charmant. Zorgt voor zichzelf. Is fit. Zelfverzekerd.
- Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus.
- De Muchachomalo-man inspireert en verrast.
En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte. 
Super After Eden Sale
We doen ze nog net niet aan je cadeau. maar op = op.
Super leuke lingerie t/m E cup
Nog leuker je shopt deze lingerie met korting tot 50%
++ 💕BEST BASIC 💕 ++
Royal Lounge  Giving the cosy season a whole new meaning
RLJ: staat bekend om haar super zachte bh's uiterst comfortabele bh's.
Ze maken gebruik van een zachte stof die 'geborsteld' is waardoor het ULTIEM zacht aanvoelt. 
Dat de boxers van Zaccini stoer zijn is in één oogopslag helder. Strakke lijnen en soepele stoffen zorgen ervoor dat elke spierbundel en alle rondingen in hun optimaal mannelijke vorm naar voren komen. 
Alle Zaccini boxershorts spreken van de creativiteit. En als ze konden spreken zouden ze kunnen bevestigen dat Zaccini een enorm leuk herenondergoed merk is. Betaalbaar, creatief, comfortabel en kwaltijd.
Straal je schoonheid uit met Missya want wat is verleidelijker dan kant?
Zet je curves in de verf met een luxueuze all-over lace look of kies voor een glamourreus kanten detail. Missya voor lingerie en badmode ook voor de smallere ladys t/m G cup beschikbaar, wat graag wat luxe verspreid in het dagelijks leven. De badmode designs zijn in actuele kleuren en prints en bijzonder vrouwelijk voor een chique gevoel.
https://www.dutchdesignersoutlet.com/rj-bodywearWant to live a Good Life? Begin dan met je kleding! Deze luxe stijlvolle boxershorts die niet van kleur vervagen zijn ontworpen om de hele dag lekker te blijven zitten. Gemaakt van Tencel Lyocell: ademend, zacht en comfortabel. Met zorg en oog voor detail vervaardigd. Ook draagt deze boxer het CO² label! Good for you, Good for the enviroment! 🍃 Help jij ook mee!
What better way to start a Good Life than with Good Life 
✔ 100% Natural Luxury
✔ CO2 Neutraal
✔ Minder water
✔ Minder energie
✔ Minder chemicaliën
✔ Herplanting van bomen
✔ Recyclebare verpakking
Tijdloze collectie in vele kleuren van Elbrina gericht op de grotere maten. Model VALERIE is mooi afgewerkt, fijn gedetailleerd en uitstekend in ondersteuning. Het draagcomfort verdiend een 10. Een zachte voorgevormde BH, met het draag comfort van een Soft cup maar de ondersteuning van een voorgevormde bh bied de Valerie De soepele luchtdoorlatende mousse cups liften en centreren je borsten, en geven ze een volmaakt ronde vorm.De stof is driedimensionaal geweven wat zorgt voor een stevige lichtgewicht stof die optimaal ademt. De beha is afgewerkt met embroidery wat zorgt voor een luxe uitstraling. 
WHAT THE S*OCK?!.... HET IS SOCKTOBER 
Sokken zijn meer dan een accessoire. Ze zijn de basis waar je de rest van je outfit op aanpast. Daarom zijn de sokken die DDO je bied allesbehalve basic. Ze zijn voor de heren met een eigen stijl.  Opvallend. Gewaagd. Sokken om een reactie mee uit te lokken. Hou je van een beetje provoceren? Heb je geen moeite om in de spotlights te staan? Dan zijn deze unieke sokken met toffe prints op jouw lijf geschreven. Jij bent net zo bijzonder als je sokken. Maak een statement onder je outfit en laat zien wie je écht bent. Do you dare?.
​​Find yourself outside of met minder mooi weer in de gym! Sport bh's zorgen er voor dat je elke beweging kunt maken zonder belemmeringen. Rekken en strekken, hardlopen, springen - juist die bewegingen die je tijdens het sporten zult maken. Daarom is het tijdens het sporten erg belangrijk dat jouw sport bh perfect zit, de juiste ondersteuning bied voor de sport die je beoefend en elke beweging voor je mogelijk maakt zonder te verschuiven. 
Volle billen, kleine billen, ronde billen, heren billen, dames billen, jonge billen, oudere billen...Voor alle billen het is OnderbroekenLol bij DDO We hebben allemaal wel iets waar we misschien niet helemaal blij mee zijn. Daarom is het best belangrijk de juiste slip te vinden, één die bij jou past en bij jouw figuur. Er zijn geen regels in wat wel en niet mag, jij moet je er prettig in voelen dat is het belangrijkste. Kies vooral een model dat jij leuk vindt, voor al deze broekjes betaal je maximaal 7.50 
Ben jij al fan van onze SLOGGI Basic serie? Je shopt ze altijd in een voordelig multipack zodat je er altijd genoeg hebt!
Fantastische lingerie is hartstikke leuk, maar er is ook nog zoiets als je budget natuurlijk. Wat dat betreft kun je op Dutch Designers Outlet rekenen zoals je gewend bent. Wij blijven genadeloos op jacht naar de beste deals en de scherpste prijzen, zodat jij voor elke string, bh en slip 
in onze SALE geen cent meer betaalt dan de absolute bodemprijs. 
Kijk, dat is wat je als prijsbewuste en modebewuste vrouw mag verwachten van je eigen vertrouwde dutch designers outlet webstore! .
Louisa Bracq een lingerie lijn ook voor de grotere meisjes.. Nieuwe vakkundige ontwerpen die de borsten tussen maat 75B maat 90I ondersteunen in iedere situatie. De bijpassende broekjes gaan t/m maat 52 Ontdek dus snel deze mooie collectie. Nu tijdelijk 25% korting op dit prachtige merk dus wacht niet langer, maar  laat je inspireren.
Voor nog geen tientje shop je bij DDO al een Bjorn Borg Boxer!
Boxershorts van Bjorn Borg zijn gemaakt van 95% katoen, gemengd met 5% elasthaan (stretch).
Hierdoor voelen de shorts zacht en comfortabel aan. Verder zijn de pijpjes van de Bjorn Borg boxershorts net ietsje langer dan gebruikelijk voor extra draagcomfort.
De tailleband van elastiek is voorzien van een herkenbaar Bjorn Borg logo.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment