Nog heel even Season Sale...shop nu onze hete 👙 musthaves voor de koude dagen ❄️

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Een zwikkie kussens, dekentje en een goed boek. Wat wil je nog meer?
Natuurlijk weet ik nog wel iets te verzinnen.

It's time to get cosy met heerlijk warme oversized trui met een comfortabel lingerie setje eronder. Zachte materialen en een comfy snit: chill mode on!! Is jouw garderobe al autumn proof? 
Warmer gaat het helaas niet meer worden, dus scoor snel jouw herfst favorieten en kom cosy & warm de herfstdagen door.

Wacht niet te lang, want het is deze week nog  Season Sale en woordje 'uitverkocht' is toch wel het kortste horrorverhaal dat er bestaat.

 
Van 1 tot en met 18 november; vieren we de week van de
♥ LingaDore lingerie! ♥

Bij aanschaf van een lingerie set bij ons in de webwinkel, maak jij kans op het winnen van een LingaDore Daily set!
Doe mee en win!
 😻
Lees verder en meld je hier aan 
De nieuwste Anna van After Eden staat online.
Ik ben bordeaux rood en dus de pittigste van het hele stel. Bij mij krijg je het leven niet met een sausje maar hot en spicy recht voor zijn raap. Zo doe ik dat graag en met liefde, heel veel liefde. Want ook dat zit in mijn bloed net zoals passie, vuur en vlam en warmte, heel veel warmte voor de komende koudere dagen.
Rosa Faia lingerie. Big Cup Support Emily F t/m J cup en 75 t/m 95 omvang 

Zachte Point d'Esprit-tule en fijn kant spelen in stijlvol zwart met transparantie en structuur en zorgen met duidelijke lijnen voor een gracieuze, moderne look. Met een speciaal voor grote cupmaten ontwikkelde in vieren gedeelde cup met dwarsnaad op de borst voor een optimale steun, en bredere schouderbandjes die met elke beweging mee gaan zonder te verschuiven. Luchtig en licht tot in de grote cupmaten dankzij zachte tule en fijn kant.

Op heel veel mooie Rosa Faia lingerie nu al 50% voordeel!
Verwen jezelf met luxe van Pastunette om tijdens de koelere dagen heerlijk te relaxen. Neem eens een kijkje bij onze 
moderne nachtkleding. Niet alleen om in weg te dromen op de bank, maar ook een echte 'eye catchers' en nu al op veel modellen heel veel extra voordeel 

 
SLOGGI BIJ DDO.
Gewoon goed ondergoed dat jaren mooi blijft, dat is Sloggi. Wat goed staat moet ook goed zitten. Ken je klassiekers en wear them well. Voor hem en voor haar.
Waarom elke keer een bh met een string dragen als er zoveel meer opties zijn? Oké, de keuze voor een bh is al heel groot. Denk aan een strapless, een T-shirt, of een push-up bh. En voor een slip heb je ook genoeg keus: strings, slips, brazilians en shortjes. Je zou eindeloos kunnen combineren. Maar naast deze lingerie setjes, zou je ook voor iets totaal anders kunnen gaan. Draag je bijvoorbeeld wel eens een body?
☁️ Giving the cosy season a whole new meaning ✨
DO YOU BELIEVE IN MAGIC ?? WE DO!!! Perfecte fit maximaal steun en zit mega comfortabel. Vraag jij je af waarom deze bh's zo lekker zitten? Alle naden en zelfs de sluiting is geplakt! . Hierdoor zitten deze bh's extreem comfortabel omdat je dus geen nare randjes voelt zitten. Daarnaast is de stof knuffel zacht, wat wil je als vrouw nog meer? Royal lounge junky heeft de BEST BONDED BASIC COLLECTION!.
Emporio Armani voor mannen al vanaf 9.95.
Zonder dat het heel erg opvalt, voel je het Italiaanse aan de boxershorts van Armani. Net dat beetje verschil in pasvorm en stijl. Het materiaal is het zachtste katoen, gecombineerd met heerlijke stretch zodat de shorts mooi om het lichaam sluiten en dat ook blijven doen. Stijlvolle elegantie vinden je terug in de aantrekkelijke boxers van Emporio Armani. Niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook het draagcomfort is hoog. Deze  boxers hebben iets langere pijpjes, een dubbel gevoerd kruisstuk voor een prettige ondersteuning van de inhoud. De shorts zijn afgewerkt met een elastische tailleband van met daarop het EA logo met de adelaar.

Het modemerk bestaat al meer dan 40 jaar en dat zien we natuurlijk terug in de uitgebalanceerde ontwerpen, mooie materialen en het feit dat ze de trends niet volgen, maar zetten. Deze Manga Bear shorts worden geleverd in decoratief blikje, 
Het is weer tijd voor T-shirts! Onze T-shirts en V-shirts zijn tijdloos en verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en materialen: Bijvoorbeeld Sloggi ZERO Feel. Door de speciale multi-stretch samenstelling kun je perfect bewegen en is de serie ook nog eens totaal onzichtbaar onder je kleren.

Design lingerie van Naturana in de outlet

Je zal het niet geloven, maar grootvader Karl Dölker stond aan de wieg van dit mooie merk en wist in 1917 al: dames willen laten zien wat ze hebben, laten we dat dan ook goed verpakken! Et voíla, Naturana was geboren. Natuurlijk ging opa Karl niet viral met de eerste Naturana lijn, maar tegenwoordig weten zijn kleinkinderen wel hoe dat moet. Naturana lingerie is zó goed qua pasvorm, dat modellen jaren meegaan. Klassiek, tijdloos én modern. Een superlook die écht is en echt goed aanvoelt. Lekker dus, niet alleen voor je lijflijntje, maar ook voor de lijn van je portemonnee.

Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment