🐱 Vrijdag de 13e brengt jou geen ongeluk maar 15% extra korting..

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Het is vandaag Vrijdag de 13e en dat is voor talloze mensen een goede reden om zich te verstoppen onder de dekens.Voor jou niet. Wij hebben deze week weer veel nieuwe items online gezet, en er lopen ook nog heel wat aantrekkelijke aanbiedingen al zeggen wij het zelf. Misschien heb je deze dingen wel gemist, dus we hebben ze nog even voor je op een rijtje gezet. Veel shop plezier en alvast een heel fijn weekend!

Geloof niet in bijgeloof!
Ontvang alleen vandaag geen 13% maar 15% korting op je hele bestelling.

Maak van vrijdag de 13e jouw geluks-dag
Gebruik de code
Vrijdag13

Het​ meest verkochte dames boxershort​je​ vanwege ​de​ perfecte pasvorm. ​Gemaakt van​microvezel (ook wel microfiber genoemd) een materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt in onderkleding. Het materiaal is zeer licht, slijtvast en droogt snel. In tegenstelling tot katoen, dat vocht opneemt, laat microvezel het vocht door en transpireert daardoor dus niet​.​​​ Dit RJ Bodywear Dames Short Pure Color is een elastische shortje speciaal ontwikkeld zodat het goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het shortje is voorzien van een badstof kruisje.
En dit RJ Pure Color Dames short is verkrijgbaar in 26 (!) verschillende kleuren, tot en met maat 4XL.

Plus size lingerie van LingaDore Daily! Niks is fijner dan je lekker en zelfverzekerd voelen. Een nieuwe lijn binnen LingaDore is speciaal ontwikkelt voor de dames met een vollere borst, Deze nieuwe PS + collectie! bh's zijn verkrijgbaar it/m omvangmaat 105 en in de cupmaten B tot en met G. Natuurlijk is bij elke grote cup maat bh een bijpassende slip ontworpen t/m 5XL, zodat jouw setje helemaal compleet is.

Voor onze curvy ladies  hebben wij ook de nieuwe After Eden D cup & Up.
Show die sexy vormen
embrace your curves, want die mogen zeker wel gezien worden! 
Wat wat is er mis met een paar goede heupen, een welgevormde bil en/of een volle boezem? Juist: helemaal niks. En wij begrijpen, dat net als voor iedere vrouw, het soms moeilijk kan zijn om kleding items te vinden om deze vrouwelijke vormen te benadrukken. En dat is waar DDO om de hoek komt kijken. Want met deze modellen voor vrouwen met een maatje meer hoef jij niet meer te stressen. Nee, ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag dragen. Het gaat er tenslotte om waar jij jezelf mooi in voelt. 
WHAT THE S*OCK?!.... 
Sokken zijn meer dan een accessoire. Ze zijn de basis waar je de rest van je outfit op aanpast. Daarom zijn de sokken die DDO je bied allesbehalve basic. Ze zijn voor de heren met een eigen stijl.  Opvallend. Gewaagd. Sokken om een reactie mee uit te lokken. Hou je van een beetje provoceren? Heb je geen moeite om in de spotlights te staan? Dan zijn deze unieke sokken met toffe prints op jouw lijf geschreven. Jij bent net zo bijzonder als je sokken. Maak een statement onder je outfit en laat zien wie je écht bent. Do you dare?.
Comfy & Cosy Royal Lounge Junky lingerie weet op koninklijke wijze subtiliteit en raffinement uit te stralen. 'Natuurlijk is Royal Lounge Junky lingerie zwoel, sexy en verleidelijk, maar alleen wanneer jij dat wilt. Zinderend zonder opzichtig te worden. Een Perfect Fit blijft steeds het uitgangspunt, want als jouw Royal Lounge Junky bh jouw buste op de meest elegante manier ondersteunt, dan wordt natuurlijke aantrekkingskracht een koud kunstje.
Puur vrouwelijk! Een corselet body van bijzonder zacht en vlak kant met een delicaat bloemdesign. Door de fijne power tule rondom het buikdeel van deze Anita body FIORE  wordt het silhouet heel mooi gevormd. De ritssluiting zorgt voor comfortabel aan- en uittrekken. Shop voor komend najaar deze of één van de vele  andere mooie bodys, 

Ben je een echte vamp of meer down to earth? Lingerie is voor veel vrouwen heel belangrijk. Door een mooi, setje te dragen zit je al snel goed in je vel. Maar weet je eigenlijk wat de lingerie kleur over jou vertelt?

Probeer het zelf eens! Probeer dan zowel een zwarte BH, een powder BH en een rode BH van hetzelfde model, en ervaar hoe volledig anders ze je laten voelen en eruit zien!

Laten dit nu juist de kleuren van de lingerie van het mooie merk Dream Avenue zijn. Voor de dame met wat meer lef is er ook nog een mooi panter printje aan toegevoegd en zijn de binnenzijde van de cups van de effen bh's heel bewust met deze print gevoerd. Nobody knows but you!!

Your first bra! Trendy lingerie setjes en super leuke badmode voor jonge meiden. 
Als het eindelijk tijd is voor je eerste bh wil je natuurlijk wel een leuke!. 
Boobs & Bloomers heeft een super leuke collectie lingerie voor jonge meiden met schattige bh'tjes verkrijgbaar in de maten 65AA t/m 80B met leuke matching hipsters maat XXS t/m L. De bh's zijn gemaakt van een mooie kwaliteit katoen, heel licht voorgevormd zonder beugel. Ze hebben hippe prints en een comfortabele pasvorm. 
De collectie van Boobs & Bloomers bestaat niet alleen uit vrolijke tienerbh's en slips, maar heeft ook een geweldig leuke collectie badmode voor trendy girls. De Voordeligste Boobs & Bloomers onder of bad mode shop je nattuurlijk hier in jouw Boobs & Bloomers Outlet
🐮 Vat vandaag nog de koe bij de horens! 🐮 ~ Zaccini Goes Dutch 
Zaccini 2-pack koeienprint bestaat uit een effen zwarte boxershort en een boxershort met stoere  koeienprint. De combinatie zwart/wit is altijd een mooie combi geweest en een dierenprintje is ook altijd in.  Zaccini goes Dutch. Best of both worlds toch?
Nieuw! After Eden Recycle...🌍💕💖
Nieuw bij DDO:  AFTER EDEN NATURE FRIENDLY . Dit is een heel bijzondere Lingerie collectie ontwikkeld met dezelfde fijne eigenschappen als conventionele lingerie. Dezelfde elasticiteit en draagcomfort maar met nog zachtere materialen dan voorheen. Het materiaal waarvan deze lingerie is gemaakt heeft letterlijk een vorig leven gehad in de zee. Deze lingerie is namelijk gemaakt van nylon stof gemaakt van oude visnetten. Wist je 640.000 ton visnetten elk jaar in de zee terecht komen? Dan hebben ze denk ik mooier tweede leven als jouw bh of string, in plaats van een ongebruikte vissenval. Wie weet heeft jouw bh wel de wildste zee avonturen meegemaakt. De grootste stormen doorstaan en het mooiste zee leven gezien.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment