Goedemiddag, istie weer! De allerleukste nieuwsbrief van de week...😍

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


IK WEET HET BETER DAN JIJ 

Vergis je niet: een bh kopen is geen kwestie van eventjes de beste aanbieding uitkiezen en klakkeloos bestellen maar. 

Neehee! Nu niet meteen op je achterste benen gaan staan. Ik bedoel het niet zo.
Er viel me alleen iets op. 
Zo veel dames die worstelen met hoe nu de juiste bh maat te berekenen en waar op te letten, en toch het is niet zo heel erg moeilijk.

Dames doe er je voordeel mee want ik help jullie een eindje op weg want kijk hier maar eens even voor een duidelijke uitleg, 
scheelt vast heel veel heen en weer zenden van verschillende bh maten en modellen.
En ik stel je graag voor aan iemand die hier voortdurend informatieve Blogs over schrijft, maar dat op zo'n grappige manier doet dat je vast regelmatig dubbel ligt van het lachen. 
Als Lingeriegoeroe extraordinaire kan hij je van heel veel nuttige tips voorzien. Dus klik even door naar de leuke informatieve Lingerie blogs van 

Onze buur poedel Sir Sebastian. 

Heel leuk ook om hem op FaceBook te volgen. 
Onder je favoriete T-shirt hoort de perfecte T-shirt beha. Glad, onzichtbaar en met een perfecte pasvorm Meet "LingaDore Daily," een reeks Gel push up en T-shirt beha's in subtiele kleuren. Hij past naadloos rond je lichaam, is onzichtbaar onder al je T-shirts en flatteert je curves onder elke outfit. Bovendien is deze collectie gemaakt van heerlijk zachte en luchtige materialen: perfect voor warme zomerdagen! Kortom, jouw ideale T-shirt beha voor een zorgeloze zomer, mét diverse matching slipjes.

UNFASTEN YOURSELF MET DE NIEUWE ZERO FEEL VAN SLOGGI 

Nooit meer last van een knellend gevoel en rode strepen op je huid.
Deze speciaal ontwikkelde serie is niet alleen onzichtbaar, maar geeft ook een maximaal draagcomfort.
Gemaakt van uiterst licht en dun materiaal, voelen de top, bralette en hipster uit deze serie aan als een tweede huid. Nooit meer ingesnoerd in een korset, beugelbh of strakke onderbroek.
Geen naden, beugels of labels, maar puur comfort. Voel je vrij en beweeg zoveel je wilt. 

Je merkt het aan alles: als serieuze speler in de wereld van lingerie, kan Dutch Designer Outlet het gewoon niet maken om zonder FELINA te werken. Dat is natuurlijk alleen maar mooi voor jou, Zwitserse perfectie ineens snel en gemakkelijk online shoppen  – da's een triomf waar jij gewoon van mee mag genieten! Met ook ruim130 jaar ervaring op zak merk je direct dat er een onvergelijkbaar gevoel voor comfort achter je FELINA slip of bh schuilgaat.
After Eden biedt een ruime basic collectie  voorgevormde en push up bh's. Deze modieuze collectie bevat allerlei soorten en modellen van een single push tot een two way push-up ja zelfs een double en een triple push-up bh model behoren tot hun collectie. . De collectie push-up bh's  van After Eden is stoer, sexy en vrouwelijk. De push-up bh's geven je decolleté een boost en zorgen voor goede ondersteuning. De gel zorgt voor een mooie ronde vorm van de buste. Bekijk de echte must-haves nieuwe binnenkomers, en beste aanbiedingen.

Droom lekker weg in je Dream Avenue bh

Je nieuwe Dream Avenue bh is speciaal ontworpen om twee doelen te bereiken: jij loopt rond in de schitterende maar ultracomfortabele lingerie van je dromen, terwijl je jouw geliefde er gemakkelijk slapeloze nachten in kunt bezorgen. Zou dat de misschien de echte reden dat gekozen is voor de naam Dream Avenue lingerie? 

Eva: een discrete vorm van verleiding
Eva sensuele lingerie voor vrouwen die zich graag aantrekkelijk voelen. Stijlen zijn ingetogen en toch modebewust, geïnspireerd door de nieuwste trends. Comfort en ondersteuning zijn nog steeds de kernwaarden van het merk. Collecties omvatten fijn kant, delicaat borduurwerk en zachte stoffen, terwijl er geen overdaad is. Op deze manier biedt Eva vrouwen stijlvol comfort, thuis of op het werk.
Tijdloze collectie van Elbrina gericht op de grotere maten. Model VALERIE is mooi afgewerkt, fijn gedetailleerd en uitstekend in ondersteuning. Het draagcomfort verdiend een 10. Een zachte voorgevormde spacer BH, met het draag comfort van een Soft cup maar de ondersteuning van een voorgevormde bh. De soepele luchtdoorlatende mousse cups liften en centreren je borsten, en geven ze een volmaakt ronde vorm. De stof is driedimensionaal geweven wat zorgt voor een stevige lichtgewicht stof die optimaal ademt. De beha is afgewerkt met embroidery wat zorgt voor een luxe uitstraling.
DO YOU BELIEVE IN MAGIC?? WE DO!!! 
Perfecte fit maximaal steun en zit mega comfortabel. Vraag jij je af waarom deze bh's zo lekker zitten? Ze maken bij RLJ gebruik van een prachtige techniek wat 'bonding' heet. Alle naden en zelfs de sluiting is geplakt! Elke naad wordt zorgvuldig door de bonding machine gehaald en die heeft in plaats van naald en draad een plakrand wat dmv hitte versmelt met de stof. Hierdoor zitten onze bh's extreem comfortabel omdat je dus geen nare randjes voelt zitten. royal lounge junky heeft de BEST BONDED BASIC COLLECTION!
Comfort en pasvorm zijn de topprioriteiten voor Blue Label door Naturana Terwijl Naturana gespecialiseerd is in basisondergoed, is Blue Label by Naturana Ingetogen en elegant, met kantdetail of all-over kant, satijnen bies en modieuze kleuren die een belangrijke vleugje vrouwelijkheid toevoegen. Het merk maakt optimaal gebruik van de ervaring en technische expertise om de beste stoffen te vinden die echte ondersteuning bieden, zonder concessies te doen aan het comfort en een perfecte pasvorm

Louisa Bracq Paris is een prachtig merk de collecties van de prêt-à-porter en haute couture ook voor de grotere cup en omvangs maten ! Louisa Bracq Paris werkt met de mooiste stoffen van uitstekende kwaliteit met een perfecte pasvorm! Louisa Bracq lingerie heeft een luxe uitstraling! Louisa Bracq Paris heeft een ongelofelijke goede pasvorm.

Ken jij de MInimizer al? Een minimizer bh doet het tegenovergestelde van een push-up bh. Het is een bh die je borsten kleiner laat lijken zonder ze af te knellen! Omdat een minimizer bh speciaal ontworpen is voor grotere borsten geeft het de juiste support en comfort. Laat je borsten wel één cup maat kleiner lijken met behulp van een minimizer bh! Door zijn pasvorm en cups verdeelt een minimizer bh je borsten over een groter oppervlak waardoor ze kleiner ogen. Door zijn zachte, gladde cups en wijde bh bandjes zorgt een minimizer bh desalniettemin voor alle support die je borsten nodig hebben.
Perfect voor elke dag én favoriet bij veel vrouwen - de BH zonder beugel!
De comfortabele wireless bh is verkrijgbaar mét en zonder padding en daardoor ideaal voor vrouwen die een natuurlijk silhouet willen. Dat er geen beugels in een BH zitten wil niet zeggen dat de BH geen stevigheid biedt. Naarmate de cup uit meerdere delen is opgebouwd zal de BH steviger zijn, dit komt omdat er dan minder rek in de stof zit. De vorm van het decolleté wordt bij het dragen van een BH zonder beugel wel anders ten opzichte van BH's mét beugel, omdat de borsten bij een BH zonder beugel minder of niet worden gesepareerd, wat als gevolg heeft dat de borsten meer bij elkaar liggen. De BH zonder beugel is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort. 
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment