💛💙 Trendfärgerna gul och blå! Separat eller i kombo - alltid ett bra val!

 
Lagerrensning ! -30% Rabatt på redan prissänkta artiklar!
Nya | Studio Untold | JP1880
Om nyhetsbrevet inte framställts riktigt, vänligen klicka här!
 
 
Sommerarbyxor under 330 kr!
 
Här hittar du mode för kurviga som lyfter din personliga stil och smickrar din kvinnliga silhuett. Förse din garderob med ungdomlig fräschör i form av komfortabla plagg som speglar det senaste modet. Välsittande kläder gör vardagen och speciella tillfällen extra festliga och du kan känna dig bekväm och samtidigt uttrycka din känsla för estetik.
Blus  med blommönster och skjortkrage. Lång ärm med manschett.
Vackra damblusar för alla tillfällen. Du som är intresserad av mode vet att en blus är ett riktigt populärt och användbart plagg.
Stickad fleecejacka  med tygdetaljer. Ståkrage med knytband, dragkedja och långa ärmar med elastiska ärmslut.Sweatshirt  med dekornitar i den runda halsen. Lång ärm med randig revär och öljetter.
Om du är på jakt efter en jacka eller kappa så har vi mycket att välja mellan. De ytterplagg man väljer att bära är precis lika viktiga som allt annat. De ska vara snygga, bekväma och representera ens unika stil. Med Ulla Popkens ytterplagg i stora storlekar kan du uttrycka din personlighet, känna dig komfortabel och lätt hitta mode som passar dig.Sweatshirts
Linneblus med ränder. Oversizemodell med rund hals, trekvartsärm med knappslejf för 1/2-längd.Jeans Sarah  med dekorativ kil vid framfickorna. Smal och bekväm 5-ficksmodell. Elastisk komfortlinning med bälteshällor och gylf med knapp och dragkedja.
Ulla Popken tar fram kläder efter mottot ”Mode som passar mig”. Därför är det lätt att hitta ett par jeans som verkligen lyfter din figur! Mony, jeggings och 7/8-byxor är några av alla de modeller som du hittar här hos oss. De får dig att känna dig vacker och bekväm med din kropp!
Topp  med fin spets i nederkanten och trekvartsärmarna. Rund hals med rynkeffekt framtill.
Ulla Popken erbjuder ett brett och varierat utbud av toppar, t-shirtar, longshirtar, tröjor och andra överdelar. Med dessa snygga kvalitetsplagg kan du klä dig supermodernt och samtidigt låta dina kurvor komma till sin fulla rätt. Trendiga tryck, skir spets och vackert draperade omlottmodeller är bara några exempel på de överdelar som du hittar här.
Kjol  i transparent mesh med spetsbård i nederkanten och prickig underkjol. Resårlinning.
Kjolar
Topp, cool dyed, med paljettprytt glassmotiv. Rund hals, halv ärm.Linne med breda axelband. Elastisk, rund hals med rosett. OEKO-TEX.     Med märkningen RÄTT SÅ - FORTSÄTT SÅ ser du om våra plagg, helt eller delvis, är producerade på ett hållbart sätt.
Topp med hundmotiv . Rund hals, nedhasad axelsöm.Jeans ”Mandy”  med brodyr baktill på bensluten. Rak 5-ficksmodell med tvätteffekter. Osynligt elastisk komfortlinning och bälteshällor samt gylf med knapp och dragkedja.
Ulla Popken erbjuder ett brett och varierat utbud av toppar, t-shirtar, longshirtar, tröjor och andra överdelar. Med dessa snygga kvalitetsplagg kan du klä dig supermodernt och samtidigt låta dina kurvor komma till sin fulla rätt. Trendiga tryck, skir spets och vackert draperade omlottmodeller är bara några exempel på de överdelar som du hittar här.Linnen
Här hittar du mode för kurviga som lyfter din personliga stil och smickrar din kvinnliga silhuett. Förse din garderob med ungdomlig fräschör i form av komfortabla plagg som speglar det senaste modet. Välsittande kläder gör vardagen och speciella tillfällen extra festliga och du kan känna dig bekväm och samtidigt uttrycka din känsla för estetik.
Womens WearselectionPUREStudio UntoldJP1880
Service
Service
Social Media
 
 
Om du inte vill ha fler nyhetsbrev, klicka på länken: Avbeställa nyhetsbrev
eller ta kontakt med vår kundservice.
 
 
Impressum
Alla priser är inklusive moms och exklusive frakt.
Fraktkostnad tillkommer på 49,90 kr

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment