Er gebeuren spannende dingen bij ons..Wedden dat je het wilt?.. Kijk maar snel verder.😃

De grootste collectie Marlies Dekkers en Sapph lingerie koop je bij dé outlet winkel van Nederland en België. Een mega assortiment met korting tot wel 85 procent!
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen?
Bekijk hem in je browser!

Hallo JosB!


Wil jij ook het vrolijke en blije gevoel vasthouden terwijl de dagen langzaam donkerder worden?'

Stel je eens voor dat je in een heerlijk herfstbos zit. Je geniet van de enorme hoeveelheid kleuren. Bomen in bruin, groen en soms bijna zwart. Zaden en nootjes en paddenstoelen in de mooiste tinten bruin. Bladeren van knalrood, dieporanje tot goudgeel dansen voor je gezicht. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de prachtige kleuren in de lucht! De herfst is een heerlijk seizoen.

De bomen kleuren goudgeel en oranje, de dagen worden korter, binnen maak je het warm en gezellig, de stamppotten worden weer gemaakt en je ziet overal pompoenen! De herfst gaat over loslaten. Het is de tijd om te oogsten. Dus laat los die zomerse lingerie, en oogst hier de mooiste najaars ondermode en leukste koopjes om de basis van je outfit gelijk met een goede boost te starten.
BIG Sample Sale
We doen ze nog net niet aan je cadeau. maar op = op. Super leuke lingerie en badmode,
en soms nooit in productie genomen. Nog leuker je shopt al een bikini broekje vanaf 2.50
Vandaag gearriveerd de nieuwste LingaDore modellen.
We stellen de eerste gelijk even aan je voor. Een betoverende look en een hoog draagcomfort. Deze elegante cub green balcony bh is een prachtige verschijning uit de jubileum collectie van LingaDore. De bh heeft voorgevormde cups met beugels voor een geweldig mooi gevormde buste. 
Combineer deze charmante bh met de bijpassende slip of string voor een complete luxe lingerie set.
Er is heel veel geschreven over lingerie voor vrouwen, Logisch ook, want wie raakt er nou uitgepraat over al het moois . 
Tijd dat ook hij de stap maakt van ondergoed naar onderbeter!

De MEN SALE  is nu ook voor de heren echt los gebarsten.
Te gekke boxers van onze waanzinnige heren onder mode merken scoor je nu met een vette korting 
Kijk, daar worden ook dames blij van of niet? 


blog de-beste-boxershorts-van-ondergoed-naar-onderbeter
De herfstkleur: zoals donkergroen
Groen is een fijne kleur voor je in de herfst. Waar in het voorjaar het lentegroen staat te springen om te leven en uitbundig aanwezig te zijn, zo kiest donkerder groen voor rust en ingetogenheid om de balans op te maken. Groen geeft kalmte en het gevoel van zen zijn, tijd om naar binnen te keren, het leven verstillen en je op te maken voor een lekkere winterslaap.
Hier word je vrolijk van!  en om op te vreten zo leuk!!
Het is eerder donker, buiten valt de regen met bakken omlaag, wat is er dan leuker dan op de bank met NETFLIX  en een bak popcorn. Doe het in stijl, met een passende boxershort.
Heren ondergoed van HOM voor mannen met stijl die genieten van optimaal draagcomfort.
Iedere man is anders en u draagt het liefst ondergoed dat goed bij u past. Het moet niet alleen lekker zitten, ook mag het uw figuur accentueren. U kiest daarom voor een boxer,slip of een string.
Uniek bij HOM is de horizontale gulp. Heel anders dan u verwachten zou en toch praktisch. Heel anders dan de meeste andere boxershorts, die juist een verticale gulp hebben. Uniek ook en het wordt door mannen als makkelijk ervaren. Juist deze vernieuwende ideeën zorgen ervoor dat boxershorts van HOM altijd bij de tijd blijven. Kies uit verschillende modellen, maar ook uit verschillende kleuren. Ga voor neutraal, stoer of laat je verassen door een van de andere kleuren. 
De herfstkleuren: goudgeel
Wil je het vrolijke en blije gevoel vasthouden terwijl de dagen langzaam donkerder worden? Goud en geel kunnen je hierbij helpen. Met goud en geel  de kleuren van je innerlijke zonnetje. Ze maken je vrolijk, positief en sterk. zorgen dat we weten wat je wil.Goud en geel maken  je stralend en zichtbaar zodat je vol trots en zelfvertrouwen de winter in kunt gaan. 
Feel the music and be funky. De Muchachomalo  kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...
- Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn.
- Hij is zelfverzekerd.
- Kent zijn gedachten.
- Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's.
- Hij is charmant. Zorgt voor zichzelf. Is fit. Zelfverzekerd.
- Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus.
- De Muchachomalo-man inspireert en verrast.
En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte.
De herfstkleur: oranje
Wat een prachtige diepe intensiteit heeft deze kleur. Na een stevige wandeling de dag afsluiten met een mooi kampvuurtje en heerlijke pompoensoep. Terwijl je in de vlammen staart voel je de warme gloed van de oranje kleur tot aan de binnenkant van je buik.
Oranje is de kleur van levenslust en vitaliteit en door je te omringen met warme kleuren wakkert er als vanzelf een vuurtje, een energiebron in je aan waar je makkelijker de herfst mee in kunt…
Ondergoed draag je elke dag. De meeste mannen vinden het belangrijk dat het goed past, lekker zit en weinig kost.
Van onze RJ Bodywear herenboxershorts, is de pasvorm altijd goed. De prijs zal je positief verbazen. 
De herfstkleur: bordeauxrood
Laat je  verliezen in het gevoel van rode wijn, van mooie volle bordeaux in echte wijnglazen, donker en stroperig aan de rand. Rood is de kleur van warmte, vuur en passie. Bordeauxrood is de verdiepende versie van rood en gaat daarin dan ook net iets verder. Het gevoel van bordeauxrood is verwennerij van grote klasse. Jezelf iets moois gunnen en toestaan omdat jij jezelf en je leven op waarde weet te schatten. Kun jij zo af en toe genieten van weelde?
Heerlijk zacht, extreem elastisch en comfortabel is deze ANITA slip een aanvulling voor elke lingerielade. Dankzij de plat getapete zijnaden en de vlakke afsluitingen in de taille en rond de benen blijft hij onzichtbaar, zelfs onder zeer strakke kleding Ook als short verkrijgbaar.
Je wilt er goed uitzien en je wilt je goed voelen. Ben jij een man die altijd netjes in pak of een nette pantalon naar het werk moet? Daar is de heren string dus een goede oplossing voor. Niemand die de lijnen van jouw ondergoed door de nette kleren heen ziet. Een string zit anders dan een gewone slip. Voor sommigen heren is het dragen van een string even wennen terwijl anderen niets liever willen. Een string is aan de achterkant smaller en de stof glijdt dan ook tussen de billen door. Hierdoor komt de bilpartij goed tot zijn recht. Ideaal voor wie een strakke of skinny broek draagt, maar ook onder je nette pantalon is een string een uitkomst. Want de string voor heren is geschikt voor iedere man die zich goed wil voelen. Welke kleding je ook hier overheen draagt. Met de string bedekt je het geslachtsdeel en laat je verder je vormen mooi uitkomen. Meer dan 20 procent van de mannen draagt regelmatig een string. Dit zijn de mannen die weten wat ze willen, wie weet hoor jij hier binnenkort ook bij? Verras je partner of ervaar zelf hoe prettig een string zit. Omdat je het waard bent.
Dutch Designers Outlet op Facebook
Dutch Designers Outlet op Twitter
Pinterest
Dutch Designers Outlet website
Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser!

De manier waarop je deze e-mails ontvangt wijzigen?
Je kunt jouw gegevens hier wijzigen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.

About mr.b

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comentários:

Post a Comment